VIKEND HOROSKOP: Spremite se za “VRELE” AVANTURE, jedan znak očekuje SUDBINSKA LJUBAV!

VIKEND HOROSKOP: Spremite se za “VRELE” AVANTURE, jedan znak očekuje SUDBINSKA LJUBAV!

8 Juna, 2018 Off By nika

Da li ste spremni za vikend? Saznajte šta vas sve očekuje u naredna dva dana!

OVAN

Muče vas dešavanja na poslovnom polju. Ukoliko niste u radnom odnosu, savet vam je da preskočite i ovu nedelju. Gledajte da se odmorite, pa kada prođe ova sedmica, onda se i aktivirajte. U ljubavi vam može biti prisutna napetost. Neko iz porodice vas jako sekira i zbog toga niste smireni pa ni posvećeni voljenom biću u pravom smislu te reči.

 

BIK

Niste u dovoljnoj meri posvećeni poslu. Dobro razmislite ovog vikenda da li ćete nešto promeniti već od početka nove radne nedelje. U ljubavi mate manjih problema. Ljubomora je jedan od najvećih razloga. Opustili ste se i radite neke stvari koje partner ne voli. Promenite to.

 

BLIZANCI

Na polju ljubavi ovog vikenda će biti mnogo lakše u odnosu na prethodne dane. Svakako da ste vi najviše zaslužni za to i samim tim gledajte da i dalje radite na toj komunikaciji. Ima boljitka. Ako ste slobodni, moguća je veza sa osobom koju ste upoznali na nekom putu i koja izgleda malo starije od vas, ali nema brak iza sebe.

 

RAK

Na poslu i dalje nije sjajno, ali će vam biti znatno bolje nego što je bilo u protekloj sedmici, a to ipak nešto znači. Pošto je tako, gledajte da se posvetite radnom mestu na pravi način i da verujete u cilj koji imate. Promenili ste se prema voljenom biću i to je baš lepo za videti. Samo tako nastavite i ovog vikenda vas očekuje ljubavna idila.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3