VIKEND HOROSKOP- Još jedan TURBULENTAN vikend je pred nama. JEDAN ZNAK dobija ZANIMLJIVU ljubavnu ponudu !

VIKEND HOROSKOP- Još jedan TURBULENTAN vikend je pred nama. JEDAN ZNAK dobija ZANIMLJIVU ljubavnu ponudu !

17 Januara, 2020 Off By nika

Još jedan turbulentan vikend je pred nama, Proverite šta su vam zvezde pripremile.

 

OVAN

Povedite računa kome šta pričate. Sada svakako nije vreme da reagujete i pokrećete velike projekte. Najbolje radite iza scene. Možete da profitirate kroz partnerstva bilo koje vrste. Povoljna vam je saradnja s prijateljima. Vraća vam se neki dug. Intuitivno birate osobe koje puštate u svoje okruženje.

 

BIK

Usporite i posvetite se obavezama koje ste zapostavili u prethodnom periodu. Prijaju vam pohvale, ali vi znate da dajete samo deseti deo onoga što možete. Sada samo hvatate zalet. Za neke novine vam se savetuje da sačekate. Intuicija vam dobro radi. Novac vam dolazi preko ljudi iz drugih mesta.

 

BLIZANCI

Vaš osećaj za pravdu i humanost jači je u narednom periodu. Mnoge sitnice će vas pogađati više nego obično. Međutim, sada nije pravo vreme da se borite za nešto jer je to prikazano kao borba s vetrenjačama. Usporite i pokrenite promene iznutra – radite na sebi. Vikend je odličan period za učenje ili usavršavanje bilo kog tipa.

 

RAK

Brine vas finansijska situacija, a neki novac vam kasni. Nema razloga za paniku – početak nedelje dočekujete zadovoljni. I u emotivnom delu ste nestrpljivi. Želite povoljnu promenu bilo kojeg da ste statusa. Slobodni Rakovi upoznaju nekoga ko je originalan i emotivan. Vi po prirodi u ljudima vidite potencijale, ali vam sada ne treba projekat na kojem ćete raditi.

 

LAV

Ne dozvoljavate da neko podriva vaš autoritet i znanje, samo umete da budete suviše bombastični u toj odbrani. Samo polako. Finansijska situacija je ipak dobra i možete da očekujete novac sa bar dve strane. Nekoga ostavljate iza sebe i krećete dalje. Nove mogućnosti su više usmerene na strastvene nego na emotivne kontakte. Možete se naći i u tajnoj vezi.

 

DEVICA

Primirite se u ovom periodu. Već će vam početak sledeće nedelje biti bolji. Očekivana pomoć stiže. Imate potrebu da dajete ili da se žrtvujete za nekoga. Još uvek se osvrćete preko ramena. Dozvolite partneru da vodi glavnu reč. Vi ste trenutno subjektivni i impulsivni.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2