VIKEND HOROSKOP: Jedan znak treba da UPOTREBI SVOJ ŠARM i diskretno odgovori na LJUBAVNU PORUKU!

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak treba da UPOTREBI SVOJ ŠARM i diskretno odgovori na LJUBAVNU PORUKU!

13 Oktobra, 2017 Off By nika

 

OVAN: Očekuju vas interesantni susreti i zato obratite pažnju na svoj stil izražavanja ili na utisak koji ostavljate u društvu saradnika. Učinite sve što je potrebno da spojite prijatne situacije sa korisnim ciljevima. Što se tiče ljubavi, ovog vikenda je sve moguće ukoliko imate dobru volju. Partner pokazuje posebno interesovanje za vaše ideje.

BIK: Očekuju vas iznenadne komplikacije u susretu sa saradnicima, ali to ne treba da utiče na vašu koncentraciju i dobru volju. Sačuvajte prisebnost duha i preuzmite inicijativu. Važno je da osetite emotivno zadovoljstvo i toplinu u društvu bliske osobe. Uvek sve može da se prilagodi zajedničkim potrebama.

BLIZANCI: Neko iznenada remeti vaše planove i ignoriše vaše primedbe. Ipak, nemojte dozvoliti da neko u vama podstiče niske strasti. Postupite dostojanstveno u susretu sa voljenom osobom. Realno odmerite svoje mogućnosti. Pokažite da imate dovoljno stila i dobre namere.

RAK: Pokažite svojoj okolini da posedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspeh. Privlači vas nova emotivna igra. Ovog vikenda, upotrebite svoj šarm i diskretno odgovorite na nečiji poziv ili na ljubavnu poruku. Prijaće vam neki novi ili uzbudljivi susret.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3