VIKEND HOROSKOP: Jedan znak posebno da se potrudi da OBRADUJE PARTNERA, a evo i zbog čega!

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak posebno da se potrudi da OBRADUJE PARTNERA, a evo i zbog čega!

20 Oktobra, 2017 Off By nika

Još jedna radna nedelja je iza nas. Predstoji nam vikend, a kakav će biti – proverite u našem vikend horoskopu.

OVAN

Ostavljate ozbiljan utisak na okolinu i organizujete svoje saradnike na zajedničku akciju.  Potrebno je da se oslobodite od nekih emotivnih kočnica koje imate, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Vikend pred vama idealan je za rešavanje ljubavnih dilema.

BIK

Stalo vam je da zavedete novi režim u svojoj okolini i strogo ocenjujete nečije ponašanje. Sve svoje obaveze želite da privedete kraju – učinite to već danas. Ne ostavljajte ništa za vikend. Izbegavate osetljive teme koje suviše iritiraju voljenu osobu. Prilagodite svoja emotivna interesovanjima zajedničkim potrebama.

BLIZANCI

Ukoliko se vaši poslovno-finansijski interesi ne poklapaju sa zajedničkim ciljevima, ne budite sujetni. Važno je da ostvarite kompromisno rešenje. Nema razloga za osećaj nesigurnosti koji vas navodi na prikrivanje istine. Pokušavate da ostvarite dvostruku ulogu pred voljenom osobom, ali to nije nimalo lako.

RAK

Nalazite se u sjajnoj formi, potrudite se da ostavite dobar utisak na svoju okolinu. Ovog vikenda, nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili neki vid korisne reklame. Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3