VEŠTA ILI NAIVNA: Žena u znaku Ovna je drska i direktno provocira,Lavica će vas najviše namučiti

VEŠTA ILI NAIVNA: Žena u znaku Ovna je drska i direktno provocira,Lavica će vas najviše namučiti

10 Jula, 2018 Off By nika

Pročitajte horoskop o seksualnim karakteristikama žena po Zodijaku, koji su pisali muškarci. Da li tu ima istine ili ne, procenite sami.

OVAN

Žena u znaku Ovna je drska i direktno provocira. Nemojte joj dozvoliti da vodi igru. Bezobrazno je svlačite pogledom, zgrabite je i bacite na krevet. Seks mora biti pun eksplozije i strasti, ali nemojte preterivati, jer žene Ovnovi ne vole ekperimente i egzibicionizam. I zapamtite da ne vole da seks traje dugo, jer su po prirodi veoma nestrpljive. Čim se zadovolji, ona ustaje iz kreveta.

 

BIK

Dame rođene u znaku Bika po prirodi su veoma senzibilne, pa morate biti nežni i strpljivi dok ih osvajate. Gledajte ih zaneseno i nemojte prenagljivati u pokušaju da je odvete u krevet, a svoje strpljenje posle joj naplatite u postelji. Da bi sve sigurno završilo seksom, pozovite je na romantičnu večeru. Ako idete kod nje, ne pojavljute se na vratima bez buketa cveća i flaše skupocenog vina. Morate je pripremiti za seks jer kod nje nema ništa na brzaka. Mora da se zna red – ona voli zavođenje i predigru. Posle seksa, još dugo će se privijati uz vas.

 

BLIZANCI

S Blizančicom ljubav možete vodite preko telefona, u autu, pa čak i dok pričate. Kod nje ne pale skupoceni pokloni i grandiozni gestovi, za nju morate imati dobru priču. Zapamtite: biće s vama dok god ste joj zanimljivi. Dakle, počnite razgovor koji će probuditi njenu znatiželju, pa ako primetite da upija svaku vašu reč, brzo pređite na golicave i erotske priče. Kad primetite da joj se oči zasjaje otvoreno joj uputite poziv za seks. Upozorenje: može lako da se desi da posle seksa potpuno izgubi interesovanje za vas.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4