Venera u ŠKORPIJI : Vreme je za SUDBINSKE SUSRETE i STRAVSTVENE veze!

Venera u ŠKORPIJI : Vreme je za SUDBINSKE SUSRETE i STRAVSTVENE veze!

7 Novembra, 2017 Off By nika

U ovom periodu može doći do kraja nekih ljubavi, ali i početka romantičnih veza kojim ćete teško moći da odolite!

Venera, planeta ljubavi, jednom godišnje prelazi preko osmog zodijačkog znaka, pa tako 7. novembra ulazi u Škorpiju u kojoj je njen uticaj inače oslabljen (ljubomora, posesivnost, nepoverljivost). Međutim, ove godine situacija je nešto drugačija, pošto se Venera nalazi blizu Jupitera, planete ekspanzije i prosperiteta, koji posle 12 godina ponovo prelazi preko Škorpije. Pored moćnog Jupitera, tu je i Sunce, tako da će vodeni znaci, a posebno Škorpije, moći da računaju na podršku osoba na položaju i porast šansi za uvećanje prihoda. Krajem nedelje, Venera obrazuje i trigon sa Neptunom, simbolom romantike i ljubavnog zanosa, što će nekim znacima doneti sudbinski susret sa harizmatičnom osobom ili strastvenu vezu.

Pošto Venera simbolizuje i novac, aspekt sa Neptunom, planetom inspiracije i mašte, pogoduje onima koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, piscima, umetnicima, muzičarima, slikarima, kompozitorima, plesačima.

Ovan

Pozicija vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa pod uticajem mističnog Neptuna iz polja tajnih ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu sa osobom kojoj ćete teško moći da odolite.

Bik

Sa vašim vladaocem Venerom u sedmoj astrološkoj kući očekuju vas uzbuđenja na ljubavnom planu i mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koja je prisutna u javnosti. Povedite računa o tome gde i kako planirate da ulažete novac.

Blizanci

Početkom nedelje, Venera u šestom astrološkom polju obrazuje trigon sa Mesecom u vašem znaku, tako da možete da upoznate nekoga ko nosi uniformu na radu. Stiže vam SMS ili mejl od nekoga ko vam je nekada mnogo značio.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4