VENERA U ŠKORPIJI AKTIVIRALA JE MISTERIOZNU SEKSUALNOST: Očekuje nas period UZBUDLJIVE EROTSKE TENZIJE

VENERA U ŠKORPIJI AKTIVIRALA JE MISTERIOZNU SEKSUALNOST: Očekuje nas period UZBUDLJIVE EROTSKE TENZIJE

10 Novembra, 2017 Off By nika

Horoskop za vreme Venere u Škorpiji predviđa pojačanu seksualnu energiju, ljubavni zanos i skrivene želje, a evo na koje znakove Zodijaka će ovaj aspekt najviše uticati!

Venera je u znaku Škorpije, ali će ovoga puta praviti dobre tranzite. Seksepil, erotika i zavođenje su neizostavni deo ljubavnih događaja kada je Venera u znaku koji je vezan za misterije i seksulanost. U ovom periodu nestaje tolerancija i usklađuvanje, jer se sada intenzivno želi neko ili nešto, i ne pristaje se na kompromis.

 

Ovo je vreme kada su moguće tajne veze, skrivene želje, ljubavi koje nastaju u period koji je kritičan, ili kada se dešavaju neprijatne situacije. Nekad je to na mestima koje odišu atmosferom tajanstvenosti, opasnosti ili gde se vodi neki vid borbe između svetla i tame.

 

Želje su duboke i snažne, a osećate se fatalno, posebno ako imate u natalu Veneru u Škorpiji. Za vas je ovo značajan period, kada će se ispoljiti sve ono što vaša Venera nosi u natalu i kada postoji veća mogućnost ljubavnih dešavanja, posebno kada ona bude u povoljnim tranzitima, oko 13, 20 i 21. novembra.

 

Ljubav i seksulanost se stapaju. Ljubavne želje i žrtvovanje zbog ljubavi biće pojačano kada Venera bude u konjukciji sa Jupiterom u Škorpiji i ujedno u trigonu sa Neptunom u Ribama, oko 12. i 13. novembra. Jupiter sve pojačava, a tokom tih dana doneće nekome zadovljstvo i uživanje u ljubavi, a drugima veći dobitak, pojačan apetiti, uživanje u hrani ili u trošenju novca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4