VENERA U BLIZANCIMA! SLEDI GOMILA PRELJUBA : Bikovi će se zaljubiti, Vodolije spremaju prevaru partneru

VENERA U BLIZANCIMA! SLEDI GOMILA PRELJUBA : Bikovi će se zaljubiti, Vodolije spremaju prevaru partneru

27 Aprila, 2018 Off By nika

Venera je prešla iz znaka Bika, u kome ima svoje sedište, u znak Blizanaca, gde ona nema svoje dostojanstvo, već za ovakvu postavku kažemo da je peregrinirana, ondosno, postaje planeta „lutalica“, koja se prilagođava uslovima koji su oko nje, i tako deluje. Ona u ovom znaku preuzima osobine planete Merkur i astrološki gledano, na ovaj način spojićemo razum i emocije u jedno. Ovakva postavka stvari potrajaće mesec dana i preokrenuće vam ljubavni život naglavačke!  Mnogi će postati opušteniji, lakše će ulaziti u komunikaciju sa drugim ljudima, lakše će odgovarati na poruke.

Pri samom prelazu, Venera neće praviti kontakta sa drugim planetama, već će nekako biti odvojena od svega. Napustila je spaljenost Sunca, i sada može jasnije da vidi kako stoje stvari, jer joj vid nije zamagljen. Samim time neće idealizovati partnere, već će ih racionalno proceniti.

Dosta ljudi će u ovom periodu planirati neko putovanje, imaće pojačanu želju za kretanjem, i društvenom interakcijom. Neki će čak ostvariti i nova prijateljstva, koja na prvi pogled neće biti ozbiljna, ali kasnije se mogu pretvoriti i u nešto trajnije. Mnogi će biti mnogo opušteniji, i neće se libiti da kažu svoje mišljenje i namere. Međutim, trebalo bi imati na umu, da će ovaj period brzo proći, pa bi ipak bilo dobro ne donositi ishitrene zaključke.

OVAN

Ovnovima ova Venera je prijateljski naklonjena, pa im neće napraviti velike zavrzlame. Pripadnici ovoga znaka mogu očekivati povećanu interakciju sa prijateljima. Sredinom meseca mogu stupiti u kontakt sa nekim koga nisu čuli već duže vreme. Na emotivnom planu, mnogi Ovnovi će razmenjivati tekstualne poruke, ali u njima neće biti nekih preteranih razmena nežnosti. Štaviše, mnogi pripadnici ovoga znaka će se truditi da prikriju svoja prava osećanja, i biće rezervisani u komunikaciji sa partnerima. Ovaj period sa sobom mnogima će doneti želju da poprave odnose sa svojom rodbinom. Braća ili sestre im mogu tražiti neki vid materijalne pomoći. Zbog ovakve postavke neki će čak dobiti i predlog za kumstvo u narednom periodu.

 

BIK

Početkom meseca mogu biti veoma zbunjeni. Mnogi Bikovi će posumnjati u osećanja svojih partnera, i mogu steći utisak da se veza ne odvija u pravome smeru. Neki pripadnici ovoga znaka će imati želju da se materijalno osiguraju, pa će samim tim tražiti partnere sa kojima će steći takav vid sigurnosti. Sredina meseca im donosi priliku za bolju komunikaciju, ali će i to biti kratkog daha. U slučaju da upoznaju nekog novog partnera, moguće je da je ta osoba već zauzeta, i da sa njima ne planira neku ozbiljniju vezu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4