Veliko je zlopamtilo, spolja izgleda hladno ali ovaj horoskopski znak je ljubomoran i posesivan

Veliko je zlopamtilo, spolja izgleda hladno ali ovaj horoskopski znak je ljubomoran i posesivan

4 Avgusta, 2018 Off By nika

Ako je uverena da se neko prema njoj loše poneo, ili da je povredio njenu dobronamernost, to mu žena Bik nikada nećete oprosti. Veliko je zlopamtilo…

 

Stojite čvrsto na zemlji, i volite sve ono što je postojano i opipljivo. Sanjarenje nije za Vas – Vaš osećaj za praktičnost je snažniji od želje za begom od realnosti. Nikad ne verujete slatkim obećanjima, kojekakvim iluzijama i fantazijama.

Bik nikad ne zaboravlja

Dobar ste i veran prijatelj, ali odanost tražite i od suprotne strane. A šta ako Vas neko izneveri? Tada nećete burno da reagujete jer su Vaše reakcije polagane i manje vidljive, ali zato beskrajno duboke. Ako ste uvereni da se neko prema Vama loše poneo, ili da je povredio Vašu dobronamernost, to mu nikada nećete oprostiti. Veliko ste zlopamtilo.

Niste pristalica promena i preokreta, ni bilo čega što može da poremeti ustaljeni tok vašeg života ili – još gore! – dovesti u opasnost Vaš komfor. Držite se svojih principa, toliko tvrdoglavo da se to graniči s predrasudama. Zato se često oglušujete na tuđe savete i upozorenja. Tvrdoglavo nastavljate po svom, čak i onda kad sve govori u prilog suprotnim teorijama. Vama to nije važno!

Vaša sklonost prema komforu ponekad prerasta u pasivnost i lenjost. Ali takvi ste! Ne volite previše komplikacija, kao ni bezrazložnu užurbanost i bezglavost. To nije Vaš stil.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2