Veliki nedeljni horoskop od 7. do 13. maja 2018: Devica uleće u tajnu vezu, Strelac daje sve od sebe da uspe, Lav se ponaša kao diktator

Veliki nedeljni horoskop od 7. do 13. maja 2018: Devica uleće u tajnu vezu, Strelac daje sve od sebe da uspe, Lav se ponaša kao diktator

6 Maja, 2018 Off By nika

Blizanci, Škorpije i Bikovi će biti miljenici zvezda u narednom periodu a šta vaš znak očekuje na svim životnim poljima pročitajte u ovonedeljnom horoskopu…

OVAN

LJUBAV: Ovih dana mešaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već drugog dana obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna očitovanja. Zbog svega trebaće vam strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.

BIK

LJUBAV: U idućim danima vi ćete se verovatno opustiti. Počeće da vas zanimaju najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog pola. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, više pričajte i s njom.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi bi trebalo da se nađete u novoj ulozi. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Ne treba žuriti.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Primetićete da će se vaši emotivni odnosi vidno poboljšavati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Informacije koje treba da dobijete stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno naživcirali, pa nemojte opet. Jednostavno se prihvatite nova uputstva i uradite sve što možete. Budite realni u očekivanjima. Rezultati će već doći.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. Zato ne divljajte.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4