VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 30. APRILA do 6. MAJA: Unapređenje za Blizance, Rak pleni svojom duhovitošću, Škorpija uživa u ljubavi…

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 30. APRILA do 6. MAJA: Unapređenje za Blizance, Rak pleni svojom duhovitošću, Škorpija uživa u ljubavi…

28 Aprila, 2018 Off By nika

Vodolije, Device i Bikovi imaju najviše izgleda za sreću i uspeh u ovom periodu a šta vaš znak očekuje na svim životnim poljima na prelazu dva prolećna meseca saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

 

OVAN

LJUBAV: Blaga nesnalaženja biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete se probuditi. Imaćete osećaj da ste povezani s celim svetom, a to će na vas delovati podsticajno. Emotivni odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Dobićete očekivane odgovore. Sad možete da radite mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U poređenju s drugima oko vas, vi ćete delovati sigurno i stabilno. Samo budite ono što jeste.

Pročitajte i  NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. APRILA 2018: Veliki izazovi pred Devicom, Rak srećan i zadovoljan u ljubavi, naporan poslovni period za Vodoliju

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte na čistom vazduhu.

BIK

LJUBAV: U društvu svoje najdraže osobe vi ćete verovatno nalaziti utehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.

KARIJERA: Uprkos naporima, vi ćete osetiti blagi pad interesovanja za posao. Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne sedmice. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno, a uz to moraćete da radite žestoko.

Pročitajte i  NEDELJNI HOROSKOP ZA PODZNAKE: Živećemo samo ljubav koja je dokazana delima, sve ostalo kidamo od sebe

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite pet minuta samo za sebe.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće zadovoljni.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete da potegnete još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u užicima.

 

Stranice: 1 2 3 4