VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. APRILA 2018: Lav u zanimljivoj ljubavnoj fazi, Škorpija osvaja samopouzdanjem, dinamični dani na poslu za Ribe

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 23. DO 29. APRILA 2018: Lav u zanimljivoj ljubavnoj fazi, Škorpija osvaja samopouzdanjem, dinamični dani na poslu za Ribe

21 Aprila, 2018 Off By nika

Rakovi, Vage i Bikovi biće miljenici planeta u ovom periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja, kao i kakav savet astrolog ima da vam da saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Malo bolji vetar u leđa nego do sada u ljubavnom životu osvežiće vašu vezu.

Zato dajte sve od sebe da osigurate kvalitetan odnos s osobom do koje vam je stalo. Biće malih nervoza i nesporazuma, ali nemojte im pridavati značaj.

KARIJERA: Pred vama su izazovi kreativnosti i hrabrosti. Samo uz primenu takvih veština možete uspeti. Povučenost ili mehaničko odrađivanje stvari trenutno vam nisu dobro postavljeni. Ključ uspeha za vas nalazi se prihvatanju izazova.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sadržaje koje volite.

BIK

LJUBAV: Bez obzira na ne uvek najpovoljnije ljubavne prilike, vi ćete biti optimista. Zato nećete samovati, nego ćete ići među ljude. Oni će vas rado prihvatati zbog pozitivnog stava. Tako ćete sami svojim ponašanjem poboljšati svoj privatni život.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi u svemu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4