VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. APRILA 2018. GODINE: Raku odlično napreduje veza, Jarcu uspeh nadohvat ruke, Blizanci zadovoljni sobom

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP OD 16. DO 22. APRILA 2018. GODINE: Raku odlično napreduje veza, Jarcu uspeh nadohvat ruke, Blizanci zadovoljni sobom

15 Aprila, 2018 Off By nika

Prva tri predstavnika Zodijaka imaju najveće šanse za sreću i uspeh u ovom periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja u narednih sedam dana saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

 

OVAN

*LJUBAV: U svojim emotivnim odnosima postaćete otvoreniji i opušteniji. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na nabolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni i čuvajte to.

*KARIJERA: Verovatno nećete baš izbiti u prvi plan, ali će vam ipak ići dobro. Na vama je da radite i pokažete šta znate. Okolnosti, ljudi i događaji ići će vam na ruku čak i onda kad se u prvi tren situacija ne čini blistava. Čitajte između redova.

*ZDRAVLJE&SAVET: Ne razbijajte glavu sitnicama.

 

BIK

*LJUBAV: Zahtevnost koja će stalno dolaziti iz drugih područja života povremeno će vam i dalje narušavati inače solidne emotivne odnose. Ako pokušate da nešto objasnite, nećete se snaći najbolje. Stoga budite tihi i jednostavno volite. Tako će biti najbolje.

*KARIJERA: Ojačaće korespondencija sa kolegama koji nisu iz vašeg mesta rada. Povezaćete se sa njima i razmenjivati poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvežiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

*ZDRAVLJE&SAVET: Vaši talenti čekaju da se izraze. Razvijajte ih.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4