VELIKI MESEČNI HOROSKOP za JUL 2018.godine

VELIKI MESEČNI HOROSKOP za JUL 2018.godine

30 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Emocionalna stabilnost je od posebnog značaja u julu. Sve što vam je do sada bilo izvor frustracija na polju osećanja, sada će konačno doći na svoje. Interesi drugih ljudi biće bitniji od ličnog zadovoljstva. Posebno se posvetite porodici i roditeljima, ali i prijateljima. Ovog meseca smatrajte da je vrlina biti prilagodljiv, ali i uporan.

Finansijski prihodi mogući su od nekretnina, za šta će porodica biti zaslužna. Dodatni novčani prihodi mogući su sa više različitih strana. Najbolje bi bilo da ih investirate u štednju.

Vaš dominantan, ali prijateljski stav, prija partneru. Sposobni ste da lako i brzo šarmirate okolinu, i to će se baš osetiti!

Povedite računa o ishrani, a posebno do 23. jula.

 

BIK

Poželjno je da u određenim momentima budete prilagodljivi drugim ljudima i situacijama. Privremene turbulencije na polju karijere očekuju se u drugoj nedelji jula. Ipak,nemojte da vas to plaši, jer koliko god promene izgledale da nisu na vašu ruku, na kraju bi sve trebalo da bude u najboljem redu. Samo nemojte skakatii na prvu loptu, kako vam se ne bi obilo o glavu.

Finansijski prosperitet je veoma izražen ovog meseca. Budite svestrani i dobro se informišite pre nego što donesete bilo kakve bitnije odluke. Prihodi se mogu povećati zahvaljujući prijateljima nakon 11.jula, a posle 26. jula porodica može pomoći u tome.

Na polju ljubavi do nesuglasica sa partnerom može doći između 4. i 11. jula, izuzev toga odnosi sa partnerom su harmonični. I ovaj period koji je kritičan ipak će proći bez većih turbulencija.

Hranite se zdravo i priuštite sebi dovoljnu količinu odmora.

 

BLIZANCI

Planetarni aspekti povoljno utiču na napredovanje na društvenoj lestvici. Bićete manje dinamični, što dovodi do neodličnosti. Budite tolerantniji prema svom okruženju.

Karijera trenutno stagnira, pa je poželjno da ovaj period iskoristite za formiranje planova za budućnost, koje ćete realizovati kasnije kada pozicije planeta budu povoljnije. Finansijski instikti su ovog meseca jača strana, a novčani prihodi su mogući sa više različitih strana. Imate podršku podorice i prijatelja za svoje finansijske poduhvate.

Zdravlje je dobro.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4