VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: Ovnove privlači zabranjeno voće, Rakovi uspešni u poslu, Lavovi izlaze iz kolotečine, Škorpije očekuje ozbiljno zaljubljivanje

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2020. GODINE: Ovnove privlači zabranjeno voće, Rakovi uspešni u poslu, Lavovi izlaze iz kolotečine, Škorpije očekuje ozbiljno zaljubljivanje

1 Januara, 2020 Off By nika

U januar mesec nove novcijate 2020-e ulazimo kroz totalnu dominaciju znaka Jarca – u njemu se nalaze Sunce, Merkur, Jupiter, Saturn i Pluton. U znaku Vodolije je Venera, u znaku Riba Mesec i Neptun. Uran je retrogradan u znaku Bika, a Mars se nalazi u znaku Škorpije.

 

Mars će nam doneti bolju energiju, Venera više ljubavi i pozitivniji unutrašnji osećaj, a planete u znaku Jarca stabilnost na poslovnom planu. Da, izgleda kao da početak ove godine dosta obećava….šteta je što će samo početak biti tako opušten – mislim da je ipak 2020-a spremila i nekih ne baš prijatnih iznenađenja za nas, ali o tom – potom. Kada bude vreme.

Do tada – uživajte u lepim januarskim danima. Malo opuštanja nam je svima potrebno – da se odmorimo I napunimo baterije za prolazak kroz ostatak godine. Srećno!!!!!

 

OVAN

Ljubav

Odnos sa voljenom osobom će biti prilično dobar tokom januara ukoliko se budete pridržavali nekih pravila. Prvo – oboma vam je potrebno da se opustite I više uživate u zajedničkim trenucima pa je dobar momenat da izlazite češće I družite se sa prijateljima. Drugo – to što ste vi u boljem raspoloženju nije razog da flertujete sa drugim osobama, a pogotovo ne da kojim slučajem uđete u neku tajnu romansu ili kombinaciju. Treće – bilo kakav problem ili nesporazum ne sme se gurati pod tepih, već se o njemu mora razgovarati. Ništa od ovoga nije teško, a daće odlične rezultate – mir I lepe momente sa partnerom. Nešto više truda će trebati tokom druge dekade januara, koja donosi više nervoznih momenata u vašem odnosu.

Slobodni Ovnovi – prva polovina januara je odlična za više provoda, zabave, za nova poznanstva, ali I za ljubavne prilike. Drugi deo meseca donosi tajnovitost, platonske ljubavi, ali I zabranjene I tajne odnose koji najpre kreću preko poslovnog segmenta ili se vezuju za osobe koje ne žive blizu vas.

 

Posao

Povoljna pozicija Marsa prema vašem znaku tokom celog januara će vam davati dovoljno energije I poleta, a u isto vreme – omogućiće vam lakšu realizaciju poslovnih planova. Neke promene se dešavaju u vašem poslovnom okruženju I moguće je da ćete biti zahvaćeni njima. I vi osećate potrebu da menjate dosadašnji način funkcionisanja, pa ukoliko vam se otvori prilika – iskoristite je. Ukoliko želite da pokrenete privatni posao, o tome vredi razmišljati od drugog dela meseca.

Zdravlje

Povremeni problemi sa kičmom, zglobovima – naročito kod starije populacije. Mlađi Ovnovi – uglavnom ste dobro. Budite više u pokretu, prijaće vam.

 

BIK

Ljubav

Osećate se opuštenije i rasterećenije, a i voljena osoba je u nekom sličnom fazonu pa ćete u prvom delu januara i pored obaveza koje će vam oduzimati prilično vremena – uspevati da budete što češće sa partnerom i da uživate u zajedničkim momentima. No, drugi deo meseca može biti nešto komplikovaniji – bilo vi, bilo partner možete sumnjati u vernost i iskrenost druge strane. Može doći do udaljavanja ili do sukobljavanja, rasprava – naročito u poslednjim danima meseca.

Slobodnim Bikovima januar mesec prvenstveno pruža mogućnosti za više zabave I raspoloženja, ali I za nova poznanstva I jače kontakte sa suprotnim polom. Ipak, mora se priznati da mnogo novozapočetih veza I vezica više liči na neku formu neobaveznog druženja ili kratkotrajnog provoda nego na ozbiljne ljubavne priče. Ukoliko ulazite u nova ljubavna dešavanja u drugom delu meseca – bilo bi dobro da ne očekujete previše od osobe koja je preko puta vas I da je ne idealizujete – da se kasnije ne biste razočarali.

 

Posao

Možete se više opustiti u prvoj polovini meseca – funkcionisati po principu « lako ćemo » i pomalo se uljuljkati u mirnom poslovnom periodu u kojem ste trenutno. No, već početkom druge dekade januara dolazi do ubrzanja – odjednom ćete morati da funkcionišete na više strana u isto vreme, obim posla će se znatno povećati a sve ono što niste dovršili moraćete da privedete kraju. Dolaziće i do napetosti sa poslovnim partnerima i saradnicima. Po pitanju finansija – ovo je stabilan i povoljan period.

Zdravlje

Potrebno vam je da se više opuštate i odmarate. Ukoliko ste u mogućnosti – odlazak na kraći put bi vam jako prijao. Tokom januara uglavnom oscilacije imuniteta.

 

BLIZANCI

Ljubav

Od kvaliteta vašeg odnosa sa partnerom, ali i spremnosti da se oboje posvetite jačanju veze u kojoj ste – zavisi kako ćete proći kroz prvu polovinu meseca. Oni parovi koji žele da grade i stabilizuju svoj odnos – imaju odlične prilike da se dodatno povežu i odgovornije postave jedno prema drugom. S druge strane – oni parovi koji su već u fazi zahlađenja, sada će produbiti i proširiti distancu koja ih razdvaja. I za prve i za druge – druga polovina januara je bolja, jer donosi više poleta, živosti, raspoloženja. Moguće je da sa partnerom odete na kraće putovanje, a ukoliko to ne bude slučaj – da makar češće izlazite i oživite atmosferu u vašoj vezi.

Što se tiče slobodnih Blizanaca – vama su prve dve dekade januara baš lepo otvorene za nove emotivne prilike, pa i za konkretan ulazak u ljubavnu priču. Treća dekada meseca donosi sklonost idealizaciji, ulascima u tajne i nedefinisane ljubavne afere sa osobama sa kojima vas veže jedino strast. Veze započete u ovom periodu odlikovaće nestabilnost i razočarenja.

 

Posao

Poboljšanje finansija je ono što vam je na pameti i ovaj mesec svakako će doneti veliku borbu za stabilizaciju. Očekujte uspone i padove na ovom polju, a mnogi od vas će pokrenuti I dodatne poslove ili imati dopunske angažmane. Generalno gledano – poslovno je ovo korektan period za vas kada možete ispoljiti svoju kreativnost I doći u prvi plan. Januar je dobar za realizaciju vaših ideja i planova, a moguće je da vam druga polovina meseca donese i bolje pozicije na postojećem poslu.

Zdravlje

Put kroz ovaj mesec će vam oduzeti mnogo energije. Vodite računa o imunitetu, a bilo bi dobro i da proverite krvnu sliku. Moguć je manjak gvožđa. Stariji – povremene tegobe sa žučnom kesom I jetrom.

 

RAK

Ljubav

Napeti I nervozni dani oko pomračenja Meseca u vašem znaku mogu doneti tenziju u odnosu sa voljenom osobom – no, to je samo jedan kratak period koji neće uticati na one parove koji su stabilni. Generalno gledano, sem ovog perioda oko pomračenja – voljena osoba I vi možete imati pred sobom jedan prilično skladan I opušten mesec. Sigurna sam da vam neke stvari smetaju kod partnera, ali sagledajte situaciju realno – ni vi niste savršeni. Poenta je u tome da se potencijalni problemi mogu lako zaobići – naravno, ukoliko postoji volja I želja za tim.

Slobodni pripadnici ovog znaka – odličan mesec za pokretanje novih ljubavnih priča. Bilo da je u pitanju izlazak, druženje, poslovni segment ili pak društvene mreže – emotivne prilike su tu. Jedini princip kojim biste trebali da se vodite jeste da su te osobe “opipljive” – u prevodu – ne zaljubljujte se u nekog ko je hiljadama kilometara daleko od vas ili ko nije emotivno slobodan. Realne priče će vam doneti sreću. One nerealne I idealizovane – neće ništa.

 

Posao

Pred vama je više nego dobar poslovni mesec u kojem ćete ostvariti mnogobrojne uspešne kontakte ali I otvoriti sebi nove poslovne prilike. Vi ste već, generalno gledano – prilično zadovoljni kako funkcionišete u poslovnom segmentu I u kom pravcu ove situacije idu, a sada ćete imati I dodatne potvrda da je vaš rad u proteklom periodu primećen I cenjen. Ne samo da će se postojeće saradnje odvijati uspešno, već će Rakovi dobiti I mogućnosti za veće promene – od vas zavisi koliko ćete biti otvoreni za njih.

Zdravlje

Mars će boraviti u vašem polju zdravlja tokom celog meseca. On će vam svakako doneti više energije, ali I skrenuti pažnju da ne idete preko svojih granica. Stariji Rakovi mogu imati problema sa stomakom.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3