Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost

Veliki ljubavni uporedni horoskop: evo koji znakovi Zodijaka se najbolje slažu, a koji nemaju zajedničku budućnost

30 Aprila, 2018 Off By nika

Predstavljamo vam listu od 114 parova u Zodijaku, a ljubavni komparativni horoskop otkriva koji znakovi se najbolje slažu!

Ako želite da saznate koji znak vam najbolje odgovara, pogledajte mogućnosti u nastavku.

 

Najsrečniji parovi Zodijaka

 

Ovan i Vodolija – Sa ovim parom nikada nije dosadno. Svako uživa u ljubavnoj vožnji. Ovaj par je svestran i voli da radi sve stvari zajedno. Bez sumnje, moćan par Zodijaka.

Blizanci i Vodolija – Ovo dvoje imaju duboku mentalnu vezu koja je gotovo neopisiva. Mogu se upoznati na dubljem nivou nego što može većina drugih. Ovaj par uspeva da pronađe ravnotežu na najbolji način.

Rak i Ribe – Ovaj par dobro funkcioniše zajedno jer znaju ko su zajedno i odvojeno. Ne boje se da budu sami i ne može se međusobno zastrašiti.

Bik i Rak – Ovo dvoje dopunjuju jedno drugo. Bik je posvećen Raku i Rak ga poštuje. To stvara prelep odnos.

Lav i Strelac – Ovo dvoje su vrlo strastveni zajedno. Ta dva su znaka toliko puna života i zbog toga zajedno pronalaze sreću. Savršeni su jedno za drugo i guraju jedan drugog da postignu svoje ciljeve.

Devica i Bik – Ovo dvoje gotovo odmah obaraju jedan drugog s nogu. Oni su iskreni i traže iste stvari jedno u drugom. Ne možete ih razdvojiti.

Škorpija i Rak – Ova dva vodena znaka su neverovatni zajedno. Dok su njihove emocije ponekad intenzivne, uvek nađu način da se međusobno smire. Oni hrane međusobnu strast.

Vaga i Blizanci – Ovo dvoje imaju snažnu vezu na intelektualnom nivou. Oni stimulišu jedan drugog mentalno i savršeno funkcionišu zajedno. One nude jedan drugom prijateljstvo i razumevanje.

Strelac i Ovan – Ovo dvoje kreiraju neverovatnu intenzivnu energiju. Poštuju jedno drugo i zato njihova veza stalno raste. Ovaj par može učiniti sve što želi, sve dok imaju poverenja jedno u drugo.

Jarac i Bik – Ova dva znaka međusobno doživljavaju veliku hemiju. Oni su dve ljubavne ptičice koje niko nikada neće razdvojiti. Oni imaju dubok osećaj poštovanja jedan prema drugom i održavaju tesnu vezu jedan s drugim.

Ribe i Škorpija – Ovaj par je vrlo intuitivan. Oni stvarno mogu reći šta drugi misli i šta mu je potrebno. To čini njihov odnos vrlo srećnim.

Riba i Riba – Ovo dvoje zajedno čine sjajan par. Oni se brinu jedno za drugo i razumeju svoje razlike. Naravno, suprotnosti privlače, ali ponekad vam treba neko ko shvata stvari.

Strelac i Ribe – Ovo dvoje su romantičari koji nalaze ravnotežu međusobno. Razumeju se i žele zadovoljiti svog partnera. Iako mogu biti malo dramatični, oni se dobro slažu.

Devica i Jarac – Ovo dvoje su vrlo teški, ali vole da se zabave. Jedno pred drugim se ne ustručava da pokaže ranjivost, jer ne izostaje ni poštovanje. Oni su savršeni tim.

Lav i Vaga – Ova dva znaka uživaju da budu u centru pažnje, ali iz nekog razloga ne osećaju potrebu da se takmiče jedno s drugim. Dele pažnju i znaju se brinuti jedno za drugo. Ovo je par koji pleni svu pažnju na zabavama.

Blizanci i Ribe – Ovaj par je vrlo uravnotežen i emocionalan. Blizanci imaju tendenciju da budu tu za Ribe, a Ribe su im zahvalne zbog toga.

Oni donose čudesne odluke kada su zajedno i istinski se međusobno nadopunjuju.

Jarac i Jarac – Da, Jarac dobro funkcioniše sa istim znakom. Njihovi kvaliteti su ono što ih privlači. Za one koji nisu znali, ti kvaliteti su njima izuzetno važni.

Strelac i Strelac – Strelac dobro funkcioniše u ovoj kombinaciji s istim znakom jer su na taj način zabavniji. Kada ovaj par ulazi u igru, oni mogu postići sve što žele.

Ovan i Blizanci – Ovaj par je uzbudljiv i uvek radi zabavne stvari. Oni su vrlo aktivni i žive vrlo avanturistički život. Kažu, sve dok provode vreme zajedno, srećni su.

Bik i Ribe – Ovo dvoje apsolutno odgovaraju jedno drugom. Oboje vole puno da odmaraju što ide oboma u korist. Oni takođe imaju prilično jaku povezanost. Kao da su stvoreni jedno za drugo.

Vaga i Škorpija – Ovaj par je ispunjen emocijama, ali ipak ostaju bezbrižni. Postavili su svoje ciljeve i ostvaruju ih s lakoćom. Iako se ne moraju osloniti jedno na drugo, mogu to.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4