VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020.GODINE – Koga očekuje VATRENA STRAST, a koga malo RAZOČARENJE!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020.GODINE – Koga očekuje VATRENA STRAST, a koga malo RAZOČARENJE!

13 Februara, 2020 Off By nika

Astro prognoza za slobodna i zauzeta srca.Veliki mesečni ljubavni horoskop – saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja februara!

 

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera početkom februara pravi sekstil sa Plutonom i Saturnom i donosi vama i vašem partneru ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Ono u šta ste zajednički ulagali napore doneće vam očekivane rezultate. Imaćete više intimnih trenutaka što će uneti više sklada u vašu vezu. Ulazak Venere u vaš znak doneće vam partnerovu privrženost. Kvadrat Venere sa Jupiterom i Plutonom u trećoj dekadi februara uneće napetost u vaše odnose sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko ulaganja zajedničkih finansija jer ćete imati različite stavove o tome u šta je prioritetno ulagati. Pojačane strasti će se pojaviti između vas dvoje i izazivaće ljubomoru. Bićete nekorektni prema partneru.

 

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi nova poznanstva. Izdvojiće se osoba koja je praktična, ambiciozna i stabilnog karaktera. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Vi ćete biti zahtevni i vaša strastvenost će postati prekomerna, što će dovesti kasnije do neslaganja. Bićete skloni impulsivnim reakcijama, a to će vašem partneru smetati.

 

Do kraja meseca je važno da pokušate da se prilagodite jedno drugom jer ako u tome ne uspete, vezu ćete prekinuti. Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti, a koja će iz izuzetno fizički privući. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete uvideti da ste previše različiti. Ulazak u vezu bio bi loš izbor po vas.

 

BIK

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun uzajamne pažnje u prvoj polovini februara. Nalazićete bolji pristup jedno drugom i umećete da motivišete partnera za zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Imaćete slična razmišljanja o raznim temama i razmatraćete zajedničke planove koje biste mogli da ostvarite zajedničkim snagama. U drugoj polovini februara će vam se pružiti mogućnost da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se potpuno posvetite jedno drugom i da ostvarite nešto što ste duže vreme želeli. Trigon Marsa sa Uranom doneće vam nove ideje o unošenju onoga što vam je neophodno u odnosu sa voljenom osobom, a to će i vašem partneru izuzetno odgovarati.

 

Ako ste slobodni:

Vaša zainteresovanost za ulazak u novu emotivnu vezu biće slabija nego obično. Jedno vreme će vam prijati samoća i povremeno ćete samo izlaziti ili se viđati sa bliskim prijateljima. Sredinom februara ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam otvoreno pokazati da joj se sviđate. Otkrićete kako imate slične životne stavove i očekivanja, kao i slična interesovanja. Počećete da se viđate i za kratko vreme ćete postati bliski.

 

Ubrzo ćete započeti emotivnu vezu. Stariji Bikovi će nastaviti da se viđaju sa osobom koju su upoznali ranije i koja ih zanima kao potencijalni emotivni partner. Bićete strpljivi, a vaša simpatija će postati otvorena prema vama i pokazaće vam da je spremna za vezu.

 

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da sa partnerom putujete ili se više krećete kao i da smišljate i nalazite razne zajedničke aktivnosti. Imaćete podršku voljene osobe i umećete da je pokrenete na zajedničke aktivnosti. Nećete dozvoliti da vaša veza postane monotona. Razgovaraćete sa partnerom o onome što vam nedostaje u vezi i nastojaćete da to unesete u vašu svakodnevicu. Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u trećoj dekadi februara sekstil sa Neptunom. Doneće vam dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i bićete vrlo spremni i u mogućnosti da to ispunite. Voljenoj osobi ćete ispuniti jednu veliku želju. Manje neslaganja imaćete oko ulaganja zajedničkih finansija i zbog vaše sklonosti ka flertu.

 

Ako ste slobodni:

Bićete neprestano u pokretu, izlazićete i zabavljati sa prijateljima. Više će vas interesovati prolazne avanture nego što ćete želeti ozbiljnu vezu. Privući će vas osoba koja ne živi u istom mestu gde i vi, a koju ćete upoznati sredinom februara kroz učestvovanje u nekom društvenom ili humanitarnom projektu. Biće to privlačnost na prvi pogled. Ući ćete u intiman odnos i nastavićete da održavate vezu na daljinu.

 

Veza će biti tajna jer vaša ljubav neće biti slobodna ali vam to neće smetati. Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koja će im otvoreno pokazati da je zainteresovana za vezu sa njima. Vi nećete biti spremni da se vezujete, pa će u obzir doći samo slobodna veza bez obaveza. Druga osoba će na to pristati.

 

RAK

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem polju ljubavi na početku februara će vam doneti ostvarenje lepih želja i učiniti vas prilagodljivim u odnosima sa voljenom osobom. Vaše veza će biti stabilna. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati svu potrebnu pažnju i bićete posvećeni radu na ostvarenju zajedničkih planova i želja. Mars sredinom februara ulazi u znak Jarca i vaše polje ljubavi, što će uneti više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom. Vaš partner će pokazivati pojačanu strastvenost, što će vama posebno prijati. Sekstil Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da odete na zajedničko putovanje koje oboje priželjkujete već duže vreme. Očekuje vas odličan provod.

 

Ako ste slobodni:

Upoznaćete više osoba koje su poreklom iz inostranstva ili tamo žive. Mogućnost da ih upoznate imaćete preko društvenih mreža na prvom mestu, kao i preko zajedničkih prijatelja. Jedna osoba će vam posebno privući pažnju jer ćete otkriti da se oboje jedno drugom dopadate. Sekstil Jupitera sa Neptunom će vam doneti veliku šansu da započnete vezu sa osobom koja može da se pokaže kao vaš životni partner. Daljina vam neće smetati i naći ćete način da vezu održavate u budućnosti. Nešto stariji Rakovi će u trećoj dekadi februara biti u mogućnosti da započnu emotivnu vezu sa osobom koju su upoznali u prethodnom mesecu. Iskoristite priliku koja će vam se pružiti jer će se pokazati da je to dobitna kombinacija. Bićete srećni.

 

LAV

Ako ste u vezi:

Sunce će do 19. februara da prolazi kroz vaše polje ljubavi i činiće vas spremnim da izlazite u susret vašem partneru. Posvetićete posebnu pažnju potrebama voljene osobe ali će i vama biti potrebna podrška vašeg partnera kao i osećaj da ste voljeni. Vaš partner će pokazivati više inicijative za zajedničke aktivnosti, a vama će to ovog puta sasvim odgovarati.

 

Treća dekada februara vam donosi mogućnost da ostvarite jedan zajednički cilj, a doneće vam i plodne ideje kako da unesete nešto novo u vašu vezu što bi vam donelo neophodno osveženje i više dinamike, kao i nova zajednička interesovanja. Poboljšaćete komunikaciju. Krajem meseca ćete biti skloni da pokazujete ljubomoru, mada neosnovano.

 

Ako ste slobodni:

Sekstil Venere sa Saturnom na početku februara donosi vam mogućnost ulaska u ozbiljnu i stabilnu vezu sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu i sa kojom ste počeli da se viđate i izlazite. Ono što vam može nedostajati u nekoj meri u vezi jeste toplina emocija ali će zato sama veza biti zasnovana na vrlo sličnim ciljevima i stavovima koje oboje zastupate. Dobro ćete se razumeti, a postojaće i iskrena ljubav sa obe strane. Biće pomalo konzervativno za vaš ukus ali prihvatljivo. Nešto stariji Lavovi će biti privučeni osobom koja će delovati povučeno i ozbiljno ali će pokazivati visok stepen kulture i kvalitetnih ličnih osobina. Ostavićete lep utisak na vašu simpatiju i vrlo brzo ćete se zbližiti. Moguć je ulazak u vezu.

 

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Plutonom i Saturnom na početku februara donosi vam stabilnost i sklad u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za lepe zajedničke trenutke, zabavu i intimu. Na polju međusobne komunikacije može da dođe do povremenih nesporazuma. Povremeno može da se javi i ljubomora u vašem odnosu sa voljenom osobom. U drugoj polovini februara će vam se pružiti šansa za ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Neptunom. Jasno ćete osećati potrebe vašeg partnera i vaš odnos će dobiti značajno na kvalitetu. Pružaćete jedno drugom iskrene i duboke emocije, kao i svu potrebnu podršku i pažnju. Oboje ćete se osećati srećno i ispunjeno.

 

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim prikrivenim strastima i stabilnim karakterom. Otkrićete da imate mnogo toga zajedničkog i doći će do obostrane snažne zaljubljenosti. Bićete skloni da vašu novu simpatiju idealizujete ali se nećete razočarati. U drugoj polovini februara ćete već biti vrlo bliski i počeće i emocije da se bude.

 

Ući ćete u emotivnu vezu koja će opravdati sva vaša očekivanja i koja ima izgleda da bude skladna i trajna. Nešto starije Device će upoznati osobu koju će doživeti kao srodnu dušu i sa kojom će imati velike šanse da uđu u skladnu emotivnu vezu koja će im doneti stabilnost i ostvarenje velikih želja u ljubavi. Neočekivane pogodnosti će vas pratiti.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2