Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!

Veliki letnji horoskop: Bikove čeka afera na poslu, Škorpije ulaze u brak!

24 Maja, 2018 Off By nika

Nekome će leto 2018. godine doneti puno problema i nesuglasica sa partnerom, a nekome strastavanturu i brak. Mnogi neće ostati imuni na šarm osobe koju će upoznati na letovanju, a moguće je i osnivanje porodice.

 

Evo šta veliki letnji horoskop predviđa za svaki horoskopski znak:

1. Ovan

Kao vatreni znak ovog leta ćete pokušati da se pokažete u punom izdanju, ali ćete morati da budete suočeni i sa nepredviđenim okolnostima.

Od kraja juna imate pomoć Venere, planete ljubavi koja će krenuti direktnim hodom i koja će vam sve vreme biti više nego naklonjena donoseći u vaš život mnoge interesantne, vesele, razragane i komunikativne osobe. Ipak, pazite se jer sve do 7. avgusta kako vi, tako i vaš partner, možete biti skloni paralelnim vezama ili vam se može neočekivano svideti neko ko bi mogao da u velikoj meri iskomplikuje vaš život.

Dame Ovnovi biće više nego slabe i popustljive pred šarmom nekog Blizanca, drugog Ovna ili Vage. Mnogo putovanja, raznih susreta i novih poznanstava doneće u vaš život moguće i jednu Vodoliju koja će se u priličnoj meri dvoumiti u pogledu vas dvoje.

 

Uran u vašem znaku koji vas čini sklonim promenama i u retrogradnom hodu od 13.jula donosi manju konfuziju. Mnogi Ovnovi koji su dugo u vezi u avgustu mogu planirati brak ili zajednički odmor, ali pazite da se nešto ne iskomplikuje, stariji članovi porodice se previše mešaju u vaš život.

 

Od 23. avgusta kada Mars uđe u Škorpiju, rođeni početkom znaka mogu biti veoma ljubomorni, rođeni krajem znaka zaintrigirani za jednog Jarca, Škorpiju ili Ovna, a rođeni sredinom znaka, najverovatnije će se zainteresovati za Blizance ili Vodoliju.

Rođeni sredinom 70tih, krajem 80tih najverovatnije će doživeti veliku ljubav sa nekim ko zbog posla često boravi van zemlje.

 

2. Bik

Spremite se za dugo toplo leto. Mars, planeta strasti, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa ulazi 3. jula u Vagu gde će biti slab, a vi romantični i najverovatnije zaljubljeni u nekog ko je prisutan u javnosti, ko se bavi umetnošću, ali se radi o nekom ko je takođe izuzetno nepredvidljiv.

 

Sredinom jula možete biti u iskušenju da uđete u tajnu vezu sa nekim koga koga ćete upoznatina poslu ili na nekom večem skupu i može se desiti da ćete ući u tajnu vezu sa Strelcem, Bikom ili Vodolijom. Već krajem jula možete biti u dilemi da li da vezu nastavite ili ne a ako u to vreme budete na odmoru ili na nekom putu, teško da ćete uspeti da odolite šarmu neke Ribe ili osobe koja je preko posla vezana za inostranstvo.

 

Tek 23.avgusta Mars ulazi u Škorpiju gde je jak i gde većini predstavnika vašeg znaka donosi strastvene avanture, jaka osećanja ali ipak, budite oprezni, jer će upravo sredinom i krajem avgusta početi da se mnogo toga dešava među planetama što se ne mora povoljno odraziti na vas.

Bićete spremni da se nesmotreno upustite u avanturu sa nekim ko je po mnogo čemu jača ličnost od vas ali ako ste dama Bik, upravo to će biti ono što će vas neodoljivo privući partneru. Ako ste posle dužeg vremena zaljubljeni, a nesigurni u sebe, posebno ako vam se dopadaju neki drugi Bik, Vaga ili Devica, retrogradni hod Merkura od 15.jula do 8. avgusta može vam doneti neprijatna iznenađenja u vidu priča o partneru koje verovatno neće biti tačne.

 

Ne slušajte tračeve nego se posvetite partneru i imajte poverenja u njega. Kada Venera bude ušla 6. septembra u znak Lava bićete skloni pasivnom uživanju u ljubavi, prepustićete partneru da organizuje vaše zajedničko vreme ali ćete pomno motriti njegovo kretanje jer će vaša ljubmora biti više nego naglašena.

 

3. Blizanci

Merkur, vladalac vašeg znaka ići će od 15. jula do 8. avgusta retrogradnim hodom zbog čega možete biti prilično nesmotreni u svojim odlukama rukovođeni snagom Venere, planete ljubavi koja će preko vašeg znaka tranzitirati direktnim hodom od 27. juna do 7.avgusta čineći vas izuzetno šarmantnimkomunikativnim i spremnim da se prepustite ljubavi.

 

Kako je i Jupiter, planeta duhovnosti i zanosa sve vreme u vašem znaku posle dvanaest godina, donoseći vam veliku potrebu za kvalitetnom vezom uključujući i duhovni spoj, bićete spremni da u mnogo čemu partneru popustite, a ako ste slobodni, jedna romantična Vaga ili strastveni Ovan pokazaće nestrpljenje kada su u pitanju zajednički planovi jer ćete biti prilično nestalni što partnera može činiti ljubomornim.

 

U drugoj polovini perioda asteroid Karma ulazi u znak Lava i čini vas strastveno posesivnim, sklonim da se emotivno vezujete za temperamentnedominantne osobe i ako ste rođeni krajem znaka, moguća je veza sa jednim Jarcem koji je u velikoj meri posvećen karijeri.

Ako se radi o kolegi, naverovatnije vas čeka zajednički službeni put na kome će se dogoditi romansa o kojoj maštate. Sredinom i krajem avgusta trebalo bi da izbegavate rasprave sa Škorpijom ili Jarcem. Ako vam se dopada neki od ovih znakova, bolje ih prvo dobro upoznajte pre nego što se odlučite da uđete sa njima u vezu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4