Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. decembra 2017. godine)

Veliki horoskop za vladavinu Strelca: šta očekuje vaš znak na polju ljubavi, posla i zdravlja (do 22. decembra 2017. godine)

23 Novembra, 2017 Off By nika

Sudbinom vlada Strelac, osećajan znak koji obožava promene i avanture, a evo šta nam ovaj period donosi do 22. decembra 2017. godine!

Ovan (21.3 – 20.4)

Posao: Mars, vladar znaka, do 9.12. je u Vagi znaku svog pada, što je simbol slabosti kroz koje prolazite kako u sopstvenim poduhvatima, tako i u ortačkim. Planete u osmom polju ukazuju da se sada ne zadužujete, da ne uzimate kredite i pozajmice ako to nije neophodno, posebno ne tokom navedenog datuma. Obratite pažnju da neki spoljni uticaji, razne priče i ogovaranja, ne prouzrokuju probleme sa nadređenima, posebno ukoliko je nadređenih više. Planete ukazuju ukazuju na sukobe bez racionalnog razloga. Tokom čitavog perioda istaknuta je slaba pozicija Merkura, koji svojom retrogradnošću utiče na sve dogovore, što će naročito da utiče na putovanja i saradnike vezane za inostranstvo. Tokom čitavog perioda Saturn stoji na granici desetog polja da bi je prešao 20.12. i time obeležio početak novog ciklusa u vrlo komlikovanim uslovima. Može da se dogodi da karijera ide turbulentno.

Ljubav: Venera, vladar sedmog polja, tokom početka perioda odvaja se od Jupitera i ulaskom u Strelca 1.12. dolazi u sekstilni znak Marsu. To znači da su okolnosti u kojima se događaji odvijaju povoljnije i rezultati postojaniji. Presudno je to što će se u Strelcu događati retrogradnost Merkura, te će se konfuzija bez obzira na aspekte prenositi na sve oblasti života. Maksimum u odnosima Merkur i Venera imaju 15.12. kada se spajaju u konjunkciju, posle čega se Venera odvaja od Merkura, što ukazuje na trezvenije i realnije razmišljanje. Od tog datuma informacije koje utiču na vaše odnose su realnije, pa na osnovu njih možete da donesete solidne odluke koje se neće mnogo menjati ni kada se Merkur okrene. Venera je u senci Sunca, odnosno nije vidljiva u onoj meri kojoj je potrebno, kako bi sve išlo kako treba. Tokom čitavog perioda neophodno je obraćate pažnju na sitnice. Može da se dogodi da neki postupci naizgled deluju banalno, ali će se na njima zasnivati svi značajniji odnosi.

Zdravlje: Iscrpljeni ste tokom ovog perioda, potreban vam je oporavak. Ukoliko ste emotivno neraspoloženi, takvo će vam biti i zdravlje. Ovaj mesec donosi česte promene raspoloženja, što će se odraziti na problem sa stomakom, ali i na povišen krvni pritisak. Mogući su problemi sa nesanicom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6 7