VELIKI HOROSKOP ZA JUN: Zvezde većini donose radost, ljubav i divne susrete, a jednom znaku i GOMILU PARA

VELIKI HOROSKOP ZA JUN: Zvezde većini donose radost, ljubav i divne susrete, a jednom znaku i GOMILU PARA

1 Juna, 2018 Off By nika

Planete u junu donose sve osim dosade! Venera u znaku Lava pokrenuće sjajnu energiju u većini znakova, pa očekujte mnogo emocija, ljubavi i pravi vatromet strasti!

Vreme je za mesec velikih uspeha i velikih ljubavi, ništa manje od toga vas neće zanimati! Zato – prepustite se, uživajte i saznajte šta vam zvezde predviđaju za ovaj jun.

 

OVAN

LJUBAV

Ovnovi će početkom juna, pod uticajem lepih aspekata Venere i Jupitera iz astrološkog polja svakodnevice, porodice i doma proživljavati lepe trenutke sa stalnim partnerom.

 

Ovo je posebno dobar period do 6. juna za sve Ovnove koji žele da ozvaniče svoju vezu ili prošire porodicu. Oko 14. juna Venera će ući u znak Lava i u vaše astrološko polje ljubavi, dece i kreativnosti, pa će doneti mnogo više radosti i lepe energije u vaš život, ali i više drame i emocije u odnosima. Istog dana mlad mesec donosi vam zanimljivu komunikaciju i lepe reči od Blizanca ili Vage.

 

Između 15. i 25. juna može se desiti preterivanje, pod uticajem nekih problema na poslu kada možete svog partnera optuživati da vam ne posvećuje dovoljno pažnje. Ljubomora vas može učiniti nesigurnim u svoju vezu ili brak. Slobodnim Ovnovima aspekti Venere sa Uranom, Marsom i Plutonom mogu doneti poznanstvo sa veoma uspešnom osobom u znaku Ovna, Lava ili Škorpije.

 

POSAO I FINANSIJE 

Pod uticaj Marsa iz vašeg astrološkog polja druženja, timskog rada i planova za budućnost, bićete puni elana za nove poslovne poduhvate i projekte. Merkur 13. juna prelazi u vaše astrološko polje kuće, porodice i doma pa će ovo biti odličan period za sve one koji imaju porodični biznis i za one Ovnove koji rade od kuće.

 

Moguće je da će vas pustiti volja za radom, imaćete potrebu da vreme provodite kod kuće, ali želja za uspehom neće izostati! Za vašu kreativnost i nove poslovne ideje pobrinuće se Venera iz znaka Lava i vašeg polja zabave i kreativnosti.

Periodu od 14. do 21. juna biće fenomenalan za sve one koji se bave poslovima vezanim za zabavu, javnost i luksuz. Troškovi će biti pojačani, ali će finansije biti u porastu, posebno u drugoj polovini meseca.

 

BIK

LJUBAV 

Bikovi prilično mirni dočekuju jun mesec i sve do 13. pratiće vas lepa energija u odnosima, pa tako svi oni Bikovi koji žele da poprave svoj odnos imaće priliku za to. Sredinom meseca, kada Venera promeni znak oko 14. juna, uzburkaće se vaše  emocije, posebno onim  Bikovima koji nisu bili sigurni u svoja osećanja prema jednom Raku, Škorpiji ili Devici.

 

Venera iz vašeg astrološkog polja svakodnevice i porodice u zanimljivim aspektima sa Uranom, a zatim i  sa Marsom, Saturnom, pa i Plutonom, u periodu od 15. do 26. juna, doneće veoma zanimljiva dešavanja  i izazove u vaš ljubavni život. Zauzetim Bikovima biće ovo period preterivanja, promena planova, teatralnih svađa, ali i naglih odluka. Smenjivaće se ekstremne emocije – od euforije do apatije.

 

Slobodni Bikovi ući će u rizičnu avanturu, sa kontroverznom osobom. Ipak, ovakva emocija i hemija su vredni rizika.

 

POSAO I FINANSIJE

Pred Bikovima je veoma zanimljiv mesec posebno u poslovnom smislu. Finansijska situacija će biti prilično stabilna tokom čitavog juna, ali od 15.očekujte posebno dobru zaradu. Mlad mesec 14. juna će, prolaskom kroz astrološko polje finansija i zarade, najaviti lep poslovni period.

 

Jun će biti odličan mesec za ulaganja svim Bikovima koji se bave poslovima vezanim za administraciju trgovinu i transport. Od 17. do 26. juna procvat će doživeti svi Bikovi koji imaju porodični biznis, ali i oni koji planiraju da pokrenu sopstveni. Ipak, budite na oprezu kada pravite saradnje, jer su mogući konflikti, posebno sa Lavom ili Škorpijom.

 

BLIZANCI

LJUBAV 

Sredinom meseca Blizanci će prolaziti zanimljiv, ali za njih suviše dosadan period. Do 13. juna boriće se sa dubokim emocijama i promenama raspoloženja. Venera će svojim tranzitom kroz znak Raka u lepim aspektima sa Jupiterom, ali jednim napetim aspektom sa Plutonom oko 6. juna u život doneti suviše emocija koje im stvaraju pritisak.

 

Mnogi Blizanci će se u periodu do sredine juna vratiti u emotivnu prošlost i možda osetiti neku vrstu nostalgije prema Strelcu, Lavu ili Vodoliji. Period od 15. do 26. juna za većinu znakova, pa tako i za Blizance, biće period izazova, ali i euforije i radosti. Venera iz znaka Lava uneće novu i pozitivnu energiju, a s vremena na vreme i izazove kroz koje će shvatiti ko je zaista vredan njihove pažnje.

 

Slobodni Blizanci bi na kraćem putu u ovom periodu mogli da upoznaju ljubav svog života u znaku Raka, Ovna ili Vage.

 

POSAO I FINANSIJE

Blizancima će jun mesec biti jedan od uspešnijih ove godine, bar kad je posao u pitanju. Venera iz njihovog astrološkog polja  finansija, zajedno sa Jupiterom i Plutonom do 13. juna donosi mogućnost veće zarade, posebno Blizancima koji rade sa ženama i bave se poslovima vezanim za negu, kao i onima koji rade u državnim strukturama ili u administraciji.

 

Period od 14. juna do kraja meseca biće veoma zanimljiv za vas, jer Venera ulazi u znak Lava, pa će vam finansije biti u porastu. Više ćete trošiti, ali i više zarađivati. Mars iz vašeg polja inostranstva tokom juna donosi odlične odnose i saradnju sa strancima, a krajem meseca moguć je i poslovni put.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4