Veliki godišnji horoskop za 2018: STRELAC – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: STRELAC – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

23 Novembra, 2017 Off By nika

Otvoreni su, avanturisti i ne vole sputavanje…Strelac je vatren, strastan i iskren.

Za vernost ne mari jer ni sam nije veran. U vezu nikada ne ulazi svim srcem, a zbog površnosti već kod prvog konflikta – beže. U ljubavi nisu izdržljivi. Oni su veseli, zabavni i znaju da naprave štimung. Spontano pričaju o svojim doživljajima i svaki put oduševljavaju prijatelje vedrinom duha.Strelčevi će u 2018. godinu ući s novim nivoom energije koji nije bio vidjen već nekoliko godina. Frustracije i problemi koje ste doživeli u poslednjih nekoliko godina sada nestaju. Planetarne pozicije su povoljne za vas da se osećate bolje i da radite bolje u životu. Budućnost, iako nije sigurna, izgleda svetlije, dok je ranije izgledala mračno.

 

U svim oblastima vašeg života postojaće opšti napredak. Nastavite da idete, na kraju tunela uvek dolazi svetlo. Saturn u vašoj rodnoj kući čini vas više ozbiljnijim za život, za razliku od vašeg bezbrižnog stava. Vaši društveni i dobrotvorni radovi dobijaju dobar podsticaj tokom ovog perioda. Kada je Saturn retrogradan u periodu od aprila do septembra 2018. godine, postojaće neka vrsta konfuzije oko vas što donošenje odluka čini prilično teškim.

 

Ovaj period bi trebalo da iskoristite za ponovno procenjivanje budućih planova. Ostani u okviru svojih ograničenja dok se nevolje ne povuku. Međutim, karijera i finansijski položaj će biti prilično stabilni u ovom periodu. Godina 2018. donosi dobra obećanja na domaćem frontu.

Mnogi od vas biće u stanju da kupe svoju kuću iz snova ove godine. Retrogradno kretanje Jupitera između marta i jula 2018. godine, međutim, savetuje da budete prilično oprezni u svojim potezima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4