Veliki godišnji horoskop za 2018: RIBA – prognoze  za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: RIBA – prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

23 Novembra, 2017 Off By nika

Jako romantične, nejasne, ali znaju da ostave jak utisak… Osobe rođene u znaku Ribe su vrlo intuitivne, osetljive i romantične.

 

Jako su emotivne i popustljive, zapletene u svoja osećanja. Jako su nerealne kada se zaljube. Najbolje plivaju kroz razne životne nedaće i probleme, prebrode i najgore krize, ponekad i bez traga. Na neki način prihvataju neminovnost i to, spolja gledano vrlo često, kao prepuštanje sudbini. Ribe dobro znaju da isforsirana stvar nema onu vrednost kao ono što se spontano desi.

 

U 2018.godini Ribe ulaze u važnu fazu u svom životu. Neke od vaših gorućih želja ili ambicija sada će dobiti krila. Planete će vam pomoći da napravite određene radikalne promene u svom načinu života, karijeri i budućem ličnom životu. Pravilno usmerite svoju energiju da biste dobili najbolje nagrade u životu tokom ove godine.
Nemojte dozvoliti da vaše emocije lutaju slobodno, umesto toga pustite svoju kreativnost i druga lična sredstva da pričaju umesto vas. Godina 2018. će doneti puno sklonosti ka spiritualnom kod Riba koje su ionako sklone duhovnim vrednostima. Vaše emocije će biti pod kontrolom i bićete naklonjeni okultnim istraživanjima tokom godine.

Finansijski izgledi će bili prilično dobri u odnosu na prethodne godine. Vaše ambicije rastu kao i vaši posebni nivoi energije. Dobar je period za ljubav i odnose. Neke Ribe mogu imati u izgledu preseljenje tokom 2018. godine. Kada je Jupiter retrogradan između marta i jula 2018. godine, vi se vraćate na vaš profesionalni front, stoga budite malo oprezni. Ostanite daleko od novih poduhvata.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4