Veliki godišnji horoskop za 2018: BLIZANCI – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

Veliki godišnji horoskop za 2018: BLIZANCI – astrološke prognoze za ljubav, zdravlje, posao, porodicu i finansije

23 Novembra, 2017 Off By nika

Blizanci su prilagodljivi, ali promenljivi i nestabilni… Bezbrižni i teže promenama. Prema partneru znaju da budu vrlo zahtevni, ali sami vole da koketiraju.

 

Neozbiljni su, dosta emotivni, vole ljubav. Ponekad nisu sposobni za neku ozbiljniju i trajniju vezu, jer im je duh nestalan i avanturistički nastrojen. Kada se Blizanci zaljube, postaju nežni i verni svojoj ljubavi. Blizanci su izvrsni zabavljači koji imaju izražen smisao za humor i sitne dosetke koje mogu da razbiju i najnelagodniju situaciju. Upoznati su sa najnovijim zbivanjima. Udvaraju se vrlo inteligentno, dozvoljavajući partneru da se oseća sigurnim i vrednim…

 

Godina 2018. biće za Blizance period gde će im energija biti na visokom nivou u skoro svim oblastima života. Bićete potpuno obnovljeni, kako fizički tako i mentalno. Nove prilike će vam se ukazati i ne treba da ih propustite. Nagrade vas čekaju upravo tu iza ugla. Neće biti mnogo problema u dobijanju raznih usluga kako u ličnom tako i u profesionalnom životu. Ovo će biti vreme kada će vaša istinska priroda doći u prvi plan. Ove godine pazite na lažna obećanja kao i odgovornosti koje vas čekaju. Blizanci će biti puni pozitivne energije u 2018. godini. Zato možete očekivati veliku sreća i bogatstvo, iako nisu isključena razna kašnjenja i prepreke.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4