VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA MAJ 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

12 Maja, 2018 Off By nika

Značajan napredak na polju karijere za Lavove, neočekivani troškovi za Jarca…

OVAN

Prvi deo maja tačnije 7. i 8. maja donose zbunjenost kada se radi o prihodu i profesionalnom životu. Shvatićete da sami sebe zavaravate kada se radi o novcu. Oklevanje vam nimalo neće pomoći, već će povećati rizik. Vrlo lako može doći do svađa s radnim kolegama i nadređenim osobama, posebno nakon 11. maja. Ako se uspete suzdržati i ako budete sabrani, te manje šefujete drugima, tada će se okolnosti preokrenuti vama u korist i dolazi do napretka u vašoj karijeri i do bolje zarade. Mogli bi dobiti povišicu ili dodatno zaraditi ili ćete čuti dobre vesti vezano za novac.

 

Ako ste sigurni da za posao koji radite treba da budete više plaćeni, sada je pravo vreme da o tome popričate, ali nemojte očekivati da će to biti lako ostvarivo! Pregovori u ovom periodu imaju određenu težinu zbog toga što lako izgubite strpljenje i stvari brzo mogu eskalirati. Kod kuće razmislite o činjenicama, pripremite se, priložite dokumentaciju, ako treba po datumima, po učinku, nemojte samo rečima pokušati nešto dokazati i na temelju reči zahtevati nešto. Oko sredine meseca oprezno s novcem! Ali i s nekim ljudima koji vas mogu pokušati prevariti. Nakon 20. smaja nemojte se razbacivati s novcem, radije pokušajte uštedeti nešto ili tražite savet od osobe koja ima iskustva u ulaganju novca.

 

BIK

Merkur, planeta novca Bika, prolazi kroz vašu 12. kuću i do 13. maja stvari vezane za novac nisu u potpunosti jasne, zato pažljivo raspolažite svojim novcem. Nije povoljan period za velike planove, vrlo lako može doći do gubitka. Budite oprezni! U zadnjoj dekadi moglo bi biti poteškoća, ali imaćete pomoć i podršku porodice. Na poslu neće biti značajnog napretka, čak može doći do faze mirovanja, posebno u prvom delu meseca. To je povoljno vreme za procenu situacije, za postavljanje pitanja samome sebi, gde sebe vidite dalje i kojim smjerom želite krenuti.

 

Uran, planeta koja vlada vašom karijerom i društveno – profesionalnim statusom, ulazi u Bika 15. maja. Donosi vam preokrete i promene. Imaćete potrebu da izmenite neke stvari i tako iznenadite okolinu. Planeta akcije, Mars, aktivira vašu kuću karijere 17. maja. Imaćete onaj dobar osećaj da se stvari kreću pravim smerom, ali ponajprije kroz saradnje i partnerstva. Budite iskreni i otvoreni u pregovorima. Venera, vladar Bika, ulazi u vašu kuću komunikacija 19. maja. Zadnja dekada maja povoljna je za sastanke, druženja, za to da se vaš glas čuje, posebno kada se radi o vašem profesionalnom životu. Sa lakoćom ćete sklapati poslovna prijateljstva i dobre ugovore. Prilike pred vama su obećavajuće, pa će se potencijalni nesporazumi sa saradnicima i partnerima razrešiti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4