VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA AVGUST 2018: mesečne astro prognoze za novac i posao

6 Avgusta, 2018 Off By nika

Situacija po pitanju novca je dobra ali ovi znaci treba da se pripaze na preterano trošenje!

OVAN

Harmoničan aspekt Saturna i Urana aktivira vašu kuću novca karijere i ohrabruje osmišljene promene sa dugoročnim efektom. Delujte sa strpljenjem i ne upuštajte se u preteranu kupovinu ili zabavu kako bi ostavili snažan utisak na osobu koja vas zanima. Mars, vladar Ovna, retrogradan je do 27. avgusta 2018. godine. 13. avgusta Mars se vraća u kuću karijere i društveno – profesionalnog statusa. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, retrogradna je do 19. avgusta 2018. godine. Imaćete utisak da sve stagnira, da vaši talenti nisu prepoznati i da sve što napravite ne donosi uspeh. Kako bi nadrasli ove prepreke morate imati zreo i disciplinovan pristup stvarima kada se radi o profesionalnom životu. U ovom periodu mnogi

 

Ovnovi će shvatiti da karijera ne može biti izgrađena preko noći i doneti dugoročne rezultate i da sve mora biti pažljivo isplanirano. 23. avgusta 2018. godine Sunce ulazi u kuću posla Ovna i pomaže vam pri organizaciji i boljem delovanju, ali poboljšava i odnose s radnim kolegama. Vreme je da iskoristite svoje talente i kreativnost i da se izborite za sebe. Situacija dobro izgleda kada se radi o novcu, ako se ne upustite u finansijske špekulacije ili pokušate doći do novca preko noći ili trošite na nepotrebno.

 

BIK

U profesionalnom životu možete puno toga da ostvarite, ako ne zaglavite na vlastitoj prošlosti i uverenju da su vaše metode najbolje. Vreme je da pustite malo svježeg zraka u svoj profesionalan život i koncentrišete se na ono što želite ostvariti. Nemojte napustiti sve dosadašnje metode koje ste koristili, bez novih temelja ili novog posla. Više pažnje posvetite načinu na koji razgovarate sa nadređenima, saradnicima ili sa konkurencijom, postavite se diplomatski i budite strpljivi. Sve do 13. avgusta 2018. godine moguće su poteškoće u partnerskim odnosima ili ćete imati potrebu da osvežite stvari. Može doći do rasprava i svađa. Venera, vladar Bika 7. avgusta ulazi u kuću posla i zdravlja, ali nije deo harmoničnog aspekta i može doneti sukobe sa radnim kolegama. Mogli biste da se osećate podcenjeno, iako nemate stvarnih razloga za to.

 

Sagledajte stvari iz druge perspektive. Nemojte odustajati od svojih vizija. Avgust je povoljan za pregled svega što ste ostvarili do sada, za pregled papirologije, donošenje zaključaka na temelju toga kako bi u budućnosti mogli poboljšati stvari koje nisu donele željene rezultate. Zadnja tri ili četiri dana u mesecu mogli biste pasti pod iskušenje i nepotrebno potrošiti veću svotu novca, nepotrebno. Kontrolišite se!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4