Večeras je NOĆ PUNOG MESECA, noć puna IZNENAĐENJA i UZBUĐENJA. Izaberite JEDNU SLIKU i saznajte šta vam na polju LJUBAVI ova ČAROBNA NOĆ DONOSI

Večeras je NOĆ PUNOG MESECA, noć puna IZNENAĐENJA i UZBUĐENJA. Izaberite JEDNU SLIKU i saznajte šta vam na polju LJUBAVI ova ČAROBNA NOĆ DONOSI

19 Aprila, 2019 Off By nika

Još od davnina je poznat uticaj meseca na našu psihu i naše zdravlje. Stari narodi koji su živeli u skladu sa prirodom, pratili su kretanje meseca i upravljali se prema njegovim menama. Na čoveka posebno deluje pun mesec.

 

Mnoge osobe, a naročito žene, osećaju uticaj meseca na svojoj koži i u svom telu. To se najčešće manifestuje kao problem sa spavanjem ili promene raspoloženja. Upravo noćas imamo tu noć punog meseca, koja će biti puna iznenađenja i uzbuđenja. Mesec je inače nebesko telo koje oduvek simbolizuje romantične trenutke, ljubav i nežnosti.

U fazi punog meseca naše emocije su uzburkane i brzo se zaljubljujemo, pa se veruje da je ova noć idealna za zavođenje i vođenje ljubavi. Zbog toga smo mi za vas pripremili tri čarobna puna meseca.
Na vama je samo da izaberete jedan i pogledate šta vam ova čarobna noć donosi.

 

PUN MESEC 1
Poznato je da je noć punog meseca jedna od najlepših noći i da simbolizuje ljubav. Upravo ste vi osoba koja je stvorena da voli.

Iako ste mnogo puta do sada patili u životu i razočarali se u ljubav, vi nikada niste prestali da verujete u svoje snove. Vaše srce trenutno pripada jednoj osobi, koja baš nije stvorena za vas.

 

Ali vi ne prestajete da se nadate da će se uskoro pojaviti vaša srodna duša. Vi ste neko ko jednostavno nikada ne odustaje i za vas se može reći da će vam se sigurno isplatiti ona izreka “Ko čeka, taj dočeka”.

Vi ste primer osobe koja nikada ne gubi nadu. Ali vreme je da počnete da se borite za svoje snove, čak i onda kada oni deluju nemoguće i nestvarno………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3