Večeras je NOĆ MAGIJE: Obavezno je iskoristite jer ćete sutra osvanuti NAJGORI DAN 2017. godine i OVU STVAR NIKAKO ne smete da radite

Večeras je NOĆ MAGIJE: Obavezno je iskoristite jer ćete sutra osvanuti NAJGORI DAN 2017. godine i OVU STVAR NIKAKO ne smete da radite

20 Decembra, 2017 Off By nika

Već dug period  kratkodnevnica je bio simbol novog početka u životu. Neke legende kažu da ono što budete mislili u periodu između 21. i 22. decembra će biti ispunjeno. A šta zapravo znači ovaj saznajte na vreme.

To je najkraći i najtamniji dan u godini, a kada ovaj dan prođe, sunce će zasijati jako i biće na nebu sve duže, donoseći sve više energije.

Neki ljudi osećaju dolazak zimskog solsticijuma na svojoj koži. S obzirom na to da je sunčeve svetlosti sve manje i manje, osećamo umor intenzivnije nego inače i nismo preterano entuzijastični povodom bilo kakvih akcija. Potreban nam je odmor, meditacija, okrenutost ka sebi i posvećivanje svojim mislima i željama.

 

A astrolozi kažu da će ova zimska kratkodnevnica biti najmračniji dan godine u svakom smislu, jer ovakav raspored planeta nismo videli još od 1664. godine. Naime, Sunce i Saturn će se poravnati tek nakon što Sunce uđe u Jarca, a kada se to desi, ni slučajno ne treba da donosite bilo kakve važne odluke jer će sve imati dugoročne negativne posledice. Svaki, pa i najsitniji zadatak, delovaće vam duplo teže i zamornije. U četvrtak, 21. decembra ćete se osećati kao u zatvoru i potpuno bezvoljno, i astrolozi kažu da bi najmudrije bilo da prosto ne izlazite iz kuće ili makar aktivnosti svedete na minimum.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3