Vaša srodna duša: S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj ,Vage i Vofolije savrešen par!

Vaša srodna duša: S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj ,Vage i Vofolije savrešen par!

2 Juna, 2018 Off By nika

Bikovi i Jarčevi, Vage i Vodolije: u kom je horoskopskom znaku rođena vaša srodna duša…

S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti… Vage i Vodolije su, s druge strane, u krajnje turbulentnoj vezi ali verni su i uporni te mogu biti odličan par…

Ovan: Vodolija, Lav, Blizanac i Strelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetnu privlačnost. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se dopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna. S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su preko potrebni kompromisi.

Bik: Rak, Devica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Devicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, ali ih to i privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

Blizanci: Lav, Ovan, Vodolija i Vaga

S Lavovima imaju veliku strast, romantiku i puno užitaka. Problem se javlja ako Blizancu dosadi da udovoljava. S Ovnom ih takođe vezuje neka hemija, ali problem nastaje ako Blizanac ponekad ne dopusti Ovnu da on bude vođa.

Ako postignu kompromis, imaju budućnost. S Vagama se odlično slažu, pružaju im slobodu i potporu, a problem nastaje kod gubitka poverenja. Vodolija ih privlači zbog spontanosti, seks je odličan, ali ovaj par se puno svađa.

Rak: Škorpija, Ribe, Bik i Device

S Bikom se odlično slažu i imaju velike šanse za dugotrajan odnos pun ljubavi. Može ih ugroziti eventualna prevara iz rutine. Sa Škorpijom se super dopunjuju, ali problem nastaje ako je Rak osetljiv i previše vezan, a Škorpija gruba. Device im pružaju emocionalnu sigurnost, ljubav je velika, a treba paziti da ne izgube vlastito “ja”. S Ribama je odnos pun turbulencija, a Rak ga ugrožava prevrtljivošću. Zbog svađa nestaje strasti među njima.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3