Vaša srodna duša: S Jarcem je Bik savršen spoj jer dele slične vrednosti,Vage i Vodolije mogu biti odličan par

Vaša srodna duša: S Jarcem je Bik savršen spoj jer dele slične vrednosti,Vage i Vodolije mogu biti odličan par

10 Januara, 2018 Off By nika

Bikovi i Jarčevi, Vage i Vodolije: u kom je horoskopskom znaku rođena vaša srodna duša…

S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti… Vage i Vodolije su, s druge strane, u krajnje turbulentnoj vezi ali verni su i uporni te mogu biti odličan par…

Ovan: Vodolija, Lav, Blizanac i Strelac

S Vodolijom Ovan ima trzavica, ali i izuzetnu privlačnost. Oboje vole nezavisnost, a problemi nastaju ako Ovan želi da dominira. S Blizancima ih vežu aktivnosti i pustolovine, a izvrsno se dopunjuju. Problem može izazvati ljubomora kod Ovna. S Lavom ga veže ekscentričnost i strast, kao i humor. Svađe služe kao predigra, a brak im je stabilan. Sa Strelcem je ljubav velika, ali zbog takmičarskog duha su preko potrebni kompromisi.

Bik: Rak, Devica i Jarac

Bik i Rak su vrlo kompatibilni, uživaju u svojoj ljubavi tiho, ali postojano. Problema gotovo da nema, sve dok je privlačnosti među njima. S Devicama do izražaja dolazi romantika, kao i zajednički projekti, a problem nastaje ako Bik izgubi zanimanje. S Jarcem je Bik gotovo savršen spoj jer dele slične vrednosti, a problem nastaje ako dođe do rutine. Bikovi su različiti od Riba, ali ih to i privlači, a problem nastaje ako premalo komuniciraju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5