VAGA-U njoj žive i VATRA I LED. Ono što u njoj PROBUDIŠ – to ćeš i DOBITI! Sa njom se NE IGRA, jer ona te može VOLETI više od svega, ali može i OTIĆI BEZ REČI kada nije VOLJENA i POŠTOVANA!

VAGA-U njoj žive i VATRA I LED. Ono što u njoj PROBUDIŠ – to ćeš i DOBITI! Sa njom se NE IGRA, jer ona te može VOLETI više od svega, ali može i OTIĆI BEZ REČI kada nije VOLJENA i POŠTOVANA!

5 Decembra, 2018 Off By nika

Život svake Vage je jedna interesantna priča o kojoj bi se mogla napisati knjiga. Vage su neko ko je u životu imao mnogo uspona i padova i upravo zbog toga su postale mudre i pametne i sada vrlo dobro znaju kako da se ponašaju i šta treba da čine.

 

Sada vrlo dobro znaju ko zaslužuje da bude u njihovom životu, a ko ne. Vaga je neko ko može biti i vatra i led i može te voleti više od svega, ali isto tako može te napustiti. Ona se ustvari ponaša prema ljudima onako kako zaslužuju i ono što u njoj probudite, to ćete i dobiti.

 

Vage ne veruju u prazne priče I lažna obećanja, one ne drže nikoga za reč, već samo gledaju šta radite i veruju u dela.One vrlo dobro znaju da dela govore o svakom čoveku najbolje i najviše. Ako mislite da ih možete ubediti u nešto samo pustim obećanjima, vi zaista živite u zabludi, jer Vagu niko ne može nadmudriti, niti je prevariti.


Niko Vagu ne može naterati da poveruje u nešto što nije istina, jer pre svega, Vage su izuzetno inteligentne i puno su naučile iz svojih prethodnih životnih iskustava.

 

Ono po čemu su Vage najpoznatije, jeste njihova pravičnost i težnja da budu pravedne u svakoj situaciji. Vage će uvek biti na strani pravde i od njih možete očekivati samo istinu i otvorenost. Možda se nekome neće dopasti ponašanje Vage, ali Vage to uopšte ne zanima, one se neće menjati.

 

Mnogo je onih koji govore Vagi iza leđa, ali onda kada se ona okrene – svi zaćute! Niko nema dovoljno hrabrosti da jednoj Vagi kaže istinu u lice, pa je zbog toga ogovaraju, ali se jedna mudra Vaga nikada neće obazirati na komentare drugih ljudi, jer ona zna koliko vredi. 

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2