VAGA- SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – LEPRŠAVE vage da traže LAVOVE, BLIZANCE, STRELČEVE…

VAGA- SLAGANJE sa drugim ZNAKOVIMA – LEPRŠAVE vage da traže LAVOVE, BLIZANCE, STRELČEVE…

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Vaga u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku,vezi…

Vage u horoskopu su karakteristične po svojoj lepoti. One su najlepši pripadnici zodijaka bilo da se radi o muškarcima ili ženama. Osim toga, važe za harizmatične, dobrodušne, slobodnoumne i naravno uvek neodlučne.

Pripadnici ovog znaka su pravi političari i pacifisti, zalažu se za mir u svetu, jednakost, a nikada nisu ratoborni, već kroz razgovor i argumente pokušavaju da vas ubede u nešto.

Vage teže harmoniji, i pokušavaju da u svoj život unesu ravnotežu. Na primer, kada se zaljube, vage nisu hladne prema partneru, pružaju mu ljubav i nežnost koliko mogu. Ali ipak oslanjaju se i na razum i ma koliko voleli svog partnera, neće mu dozvoliti da se nedolično ponaša. Vage postavljaju granice i znaju dokle žele da idu.

 

Vaga – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Vagama je više nego drugim horoskopskim znakovima potrebna ljubav, čak možda i više nego emotivcima poput raka ili riba. Samo kada su u koliko toliko normalnoj vezi, vage su ispunjene, prosto su rođene da nekog vole.

Obično će se zaljubiti u nekog iz okoline, sa posla, iz društva… nekog ko im je već poznat ili sa kim imaju zajedničke prijatelje. Dešava se i da idealizuju svog partnera, pa se razočaraju u njega vremenom i naravno iz veze izađu slomljenog srca. Vage su jako dobre osobe, ali moraju biti svesni da nisu svi takvi. Takođe vage ne pristaju na kratkoročne avanture, već teže ka tome da imaju ozbiljnu vezu i stalnog partnera.

U vezi, vage su idealni partneri. Svom partneru pružiće podršku, ali daće mu i malo slobode, kako ga ne bi ugušili.

 

Kako se slažu vaga i ovan

Vaga i ovan su krajnje sipmatičan par, pogotovo ako se radi o kombinaciji muškarac ovan i žena vaga . Za početak dobro je što ovan voli da bude vođa u vezi, a vaga će mu to galantno prepustiti. Ona voli da je osvajaju i vode kroz život. Odnos je dobar, s obzirom da ovde imamo kombinaciju vatra – vazduh.

Problemi mogu nastati nešto kasnije kada veza postane ozbiljnija, jer je vaga uvek proračunata i dobro razmisli pre nego što uradi bilo šta, dok je ovan nestrpljiv i ishitreno donosi odluke.…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3 4