VAGA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

VAGA – MESEČNI HOROSKOP za MAJ 2018.godine

25 Aprila, 2018 Off By nika

 

Posao:

Drage Vage,
Sunce će početkom maja praviti sekstil sa Neptunom i uticaće na bolje odnose sa radnim kolegama. Umećete da svoj autoritet ispoljite na način koji će vam doneti više uspeha u oblastima gde se od vas traži čvrst stav i odgovornost. Pogodne mogućnosti ćete imati na polju usluga gde ćete imati dobar osećaj koja vrsta usluga je tražena na tržištu od onih koje ste u mogućnosti da pružite vašim klijentima. Budite jedino pažljivi prilikom određivanja cene vaših usluga, kako ne biste odbili klijente cenama većim od konkurencije.

 

Bićete više nego obično angažovani oko dogovora sa poslovnim partnerim i organizacije zajedničkih poslova, što će zahtevati dosta pažnje i smisla za detalje, a posebno strpljenja. U nekim situacijama ćete biti skloni da naglo reagujete, zbog kvadrata Merkura sa Marsom. Izbegavajte poslove u kojima nemate dovoljno iskustva. Ne bi valjalo ni da se upuštate u nešto potpuno novo što niste do sada radili u svom poslu. Sredinom maja će Mars praviti kvadrat sa Uranom, što bi vam moglo naneti štetu i gubitke zbog nedostatka iskustva.

Venera će 19. maja ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam doneti priliku za uspeh u poslovima koji su povezani sa lepotom, kozmetikom, modnom konfekcijom, zabavom i umetničkim zanimanjima. Budite pažljivi 26. maja kada Venera bude pravila opoziciju sa Saturnom jer će vam biti teško da se organizujete i nailazićete na zastoje i teškoće administrativnog tipa. Na polju novca će vam mesec maj biti ispunjen rizicima i teškoćama, u prve dve dekade.

 

Najviše pripazite 16. maja kada Mars koji vlada vašim poljem novca bude pravio kvadrat sa Uranom, jer biste zbog jednog nepromišljenog i rizičnog poteza mogli dosta da izgubite. U trećoj dekadi maja će vam se poboljšati stanje na računu.
Nezaposlene Vage će imati mogućnost da se zaposle u oblasti usluga i trgovine ali pod uslovom da budu istrajne u traženju zaposlenja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3