VAGA- 9 RAZLOGA zašto je ovaj HOROSKOPSKI znak NAJODANIJI i NAJBOLJI, ima SRCE od čistog ZLATA

VAGA- 9 RAZLOGA zašto je ovaj HOROSKOPSKI znak NAJODANIJI i NAJBOLJI, ima SRCE od čistog ZLATA

17 Novembra, 2019 Off By nika

Uradiće sve što mogu da izbegnu prepirke i svađe.Ovaj horoskopski znak želi pravdu i mir u životu, i mnogo brine za svoje prijatelje i porodicu. Ne voli prepirke niti svađe, i uradiće šta god može da ih izbegne.

 

Najbolje osobe zodijaka su rođene u znaku Vage

Što se tiče ljubavnih veza, Vage su predivni partneri. U suštini, neki smatraju da su Vage najbolje u dugim vezama, lako je videti zašto jednom kada ih upoznate.

 

Kada počnete vezu sa Vagom, budite sigurni da ćete im biti odani, jer oni ne žele da troše svoje vreme na nešto manje od toga. Vage će sigurno biti na vašoj strani bez obzira na sve, i neće vas izdati iz bilo kog razloga. One žele vas, i samo vas.

 

9 razloga zašto su Vage najbolji znak zodijaka :

1. Vole da čine ljude srećnima

Vage ne kriju svoju ljubav, i ne bi to svakako ni želele. Samo one mogu da razumeju bezuslovno, duboku ljubav. Dobijate čitav paket sa Vagom, a sve što one traže zauzvrat je partner koji ih podržava i voli. Vage jednostavno vole da vole, i biće uvek tu da vas oraspolože kada se osećate tužno.

 

2. One su beznadežni romantici

Ne očekujte samo film i večeru sa Vagama – to je za njih previše dosadno. One mogu da izvuku sve detalje od partnera i da ga odvedu na dejt koji im najviše odgovara.

 

One slušaju sve što kažete i obraćaju pažnju na stavri u kojima zaista uživate. Otpevaće vam ili napisati pesmu, prošetati sa vama kraj plaže u noći, slušaće vaše nade i snove, i nikada se neće umoriti čineći vas srećnima.

 

3. Veruju u pravdu i mir

Još jedna pozitivna osobina Vaga, one žele da vide obe strane priče i ne skaču na zaključke prebrzo. Veruju u pravdu i mir, i izbegavaće svađu koliko je to moguće.

 

One će razgovarati u miru, i ako počnete da vičete ili se naljutite one će otići dok se ne smirite. Ako želite partnera koji nikada neće povisiti ton na vas i koji će uvek izdvojiti vremena da vas sasluša, onda će vam sigurno prijati da je imate za momka ili devojku.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2