Upozorenje za novu sedmicu: Škorpije, voljena osoba ispituje vaše strpljenje, Device, ne divljajte…

Upozorenje za novu sedmicu: Škorpije, voljena osoba ispituje vaše strpljenje, Device, ne divljajte…

21 Avgusta, 2017 Off By nika

Ovan

Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene hrane vam neće ni malo teško pasti. Samo napred!

Ljubav

Pomračenje Sunca u polju ljubavi i Venera u kvadratu sa Uranom iz vašeg znaka donose u vašim emotivnim relacijama burna dešavanja. Potrudite se da budete hladne glave i smirujte situaciju sa voljenom osobom, jer su u ovom periodu moguća i pucanja odnosa i razdvajanje, ali samo kod onih Ovnova koji već duže vreme „kubure“ sa partnerom. Mlad Mesec u polju dece, s druge strane – kod onih koji teže smirenju i stabilizaciji, može doneti i pojačanu potrebu za prinovama. Nekome beba, nekome rastanak – vi birajte šta vam je milije! Kod slobodnih, ovo je period koji označava prekretnicu u vašem ljubavnom životu. Moguće je da vam neko padne u zagrljaj „iz vedra neba“, bukvalno. U svakom slučaju, ukoliko se ljubavni „bum“ ne dogodi ove sedmice, onda se spremajte za sledeću…

Posao

Sve što se u vezi poslovnog segmenta dešava, sada je samo u nagoveštajima, naznakama, pripremama, analiziranju i planiranju. Nisu neki naročito pogodni dani da otpočinjete sa novitetima, ali jesu da razrađujete priče koje su već krenule. Retrogradni Merkur u polju poslovne svakodnevice, posebno će vam začiniti život u ovim danima – računajte na veće probleme sa tehnikom, sa automobilima, kompjuteri i mobilni telefoni će poludeti i raditi šta je njima po volji, a vi ćete moći samo da se nervirate. Vodite računa da ne zakasnite na jedan ozbiljan poslovni sastanak sredinom nedelje!

Novac

Ovi dani daju šansu da vam neke pare „utrče“ u novčanik nenadano. Samo vodite računa da vam još veće ne „istrče“, jer ćete biti skloni da sve ono što zaradite, potrošite „na keca“.

Zdravlje

Ako ste stariji pripadnik znaka, boleće vas leđa, imaćete probleme sa kičmom i zglobovima… Jednostavno – ovi dani će vas podsetiti na to koliko imate godina… Ukoliko ste mladi – za vas većih problema u ovom periodu nema.

 

Bik

Vaš stomak će vrlo čudno reagovati na hranu. Čak i one namirnice i jela koji vam inače izuzetno prijaju, sada će vam izazivati nadimanje, tegobe sa probavom. Jedite češće, ali male količine hrane, da biste olakšali „posao“ svom želucu.

Ljubav

Venera, vaša vladarka, ove je nedelje u kvadratnom aspektu sa Uranom, a u vašem polju doma se dešava pomračenje Sunca. Iskreno rečeno, ovo vam baš i nisu dani da „dižete dževu“, jer situacije lako mogu eskalirati i nekome od vas dvoje može „puknuti film“. S druge strane, teško je da ćete moći da budete mirni. Jednostavno, neka ponašanja ili postupci partnera vas bodu u mozak, a dosta vam je više da ćutite i da se pravite da se ništa ne dešava. Neki od vas će doduše, lek i smirenje tražiti u tajnoj komunikaciji sa jednom osobom, i to najverovatnije preko društvenih mreža. Ukoliko ste solo, vaša potreba za emocijama i ljubavnim dešavanjima je na vrhuncu. S druge strane – ni traga ni glasa od tog nekog bitnog na duže staze….Dok se ova osoba ne pojavi u vašem životu, prekraćivaćete vreme flertovanjima, pa i po kojom avanturom…

Posao

Džabe vi drage moje i dragi moji želite da promenite i poboljšate nešto. Morate shvatiti da postoji vreme za akciju, a postoji i vreme kada bilo kakvi pokušaji nailaze samo na zid i blokadu. E vi ste sada pod uticajem ovog drugog, i zato nemojte da se mučite i pokušavate da uradite nemoguće. Realno gledano, ni svoju trenutnu situaciju niste sredili, a vi biste nešto novo i drugačije. Ne presecajte i ne donosite „mudre“ odluke o prestanku poslovnih dogovora, već lepo sedite gde ste i čekajte da se okolnosti promene. U međuvremenu – bacite se na redovne obaveze i čistite ono što imate.

Novac

Retrogradno kretanje Merkura, koji vlada vašim finansijama, u ovom periodu vas „ubi u pojam“. Niti novca, niti prilike da ga zaradite, bar ne u većoj meri. Ono što vam dolazi, to je samo na kašičicu, a i to kasni…

Zdravlje

Stomak, stomak, stomak… sve tegobe koje mogu da vas snađu, a vezuju se za ovaj deo – snaći će vas. Doduše, da znate – jedan deo ovih tegoba je i na nervnoj bazi. Možda biste mogli da pijete neki čajić za smirenje?

 

….nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6