UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VAGE: OLIČENJE PRAVEDNOSTI, SMIRENOSTI I BOŽANSKE LEPOTE

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU VAGE: OLIČENJE PRAVEDNOSTI, SMIRENOSTI I BOŽANSKE LEPOTE

30 Maja, 2018 Off By nika

Ova žena voli da izmiruje zaražene strane i često je inicijator pomirenja. Ne voli kada su ljudi ljuti jedni na druge i kada ne govore. Voli da uskoči i pomogne svakome ko je u nevolji. Ona je najveći borac za istinu i pravdu.

 

Mana joj je to što je neodlučna i što kao prava Vaga stalno nešto odmerava i teško donosi odluke jer podsvesno strahuje da ne donese pogrešnu odluku.

 

Od samog rođenja nosi titulu najlepše bebe. Kako je odrastala tako je do izražaja dolazila njena prefinjenost, lepota, šarmantnost ali i damsko držanje. Vladar njenog znaka je planeta ljubavi, seksa, erotike, umetnosti i novca Venera. Žena Vaga je najpoželjnija žena u zodijaku. Sija kao najjači reflektor i obasjava puteve svima koji su u nevolji.

 

Veoma je talentovana za umetnost, modu, muziku, advokaturu, sudstvo, bankarstvo a dobro joj ide i svaki posao u vezi sa garderobom, cvećem, parfemima, kozmetikom, lepotom, hranom, nakitom. Veoma je elegantna i mnogo novca troši na krpice kojih ima prepun orman. Nikada se ne pretvara. Ili ćete je voleti takvu kakva jeste ili možete da produžite dalje.

 

Ova Žena traži stabilnost, sigurnost i vernost. Voli muškarce koji su jaki intelektualno, sportski građeni i spremni da učine sve za svoju lepšu polovinu. Prezire kukavice i muška bića koja su plašljiva i koja ne umeju da se ponašaju dostojanstveno i gospodski. Nikada neće izabrati neobrazovanog i nevaspitanog partnera. Voli džentlemene i visoko ceni urednost kod jačeg pola.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2