ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

ŽENA U ZNAKU RAKA: NAJBOLJA MAJKA, SUPRUGA, ĆERKA I SESTRA NA SVETU!

29 Maja, 2018 Off By nika

Ako se za ikoga može reći da je u stanju da učini baš sve za svoju decu i ostale ukućane, onda je reč o ženi u znaku vodenog i kardinalnog Raka.

 

Hipersenzitivna, povučena, tiha, nežna, dobra i verna supruga, brižna i savršena majka koja plače i zbog najmanjeg problema koji imaju oni koji je okružuju. Kada bi se tokom njenog života suze skupljale na jedno mesto, stvorio bi se okean. Ona je prava čuvarkuća. Ona je najpoželjnija domaćica ali i žrtva koja podnosi sve udarce sudbine kako bi sačuvala porodicu na okupu.

 

Žena  znaku Raka je veliki rodoljub i poštuje svoje pretke. Ona nije nacionalista, ali nikada se ne bi odrekla svoje vere, običaja i tradicije. Pošteno radi i nije sklona konfliktima. Veoma je popustljiva i to je nešto što joj pravi velike smetnje u poslovnom i privatnom životu.

 

Žena Rak ne ume da zabada nož u leđa. Ona čak voli i blagosilja sve one koji su joj naneli zlo u životu. Sklanja se od svih koji joj ne prijaju i nije preterano društvena žena. Ona ne podnosi veliku gužvu, buku, agresiju, nadvikivanje, sukobe i zadimljene – zagušljive prostore.

 

Kada pati, onda to svesno čini isključivo u trenucima kada je sama ili kada isprati decu i muža na spavanje. Boli je nepravda. Boli je tuđa nemaština. Često postavlja pitanje: Bože, zašto stradaju nevina deca i ljudi u ratovima širom sveta?

 

Ako bi ikako mogla, pružila bi utočište svim siročićima, nahranila bi gladne, obukla gole, obula bose, izlečila bolesne i pomogla one koji žive bez finansijskih primanja. Ona sve to čini u granicama njenih mogućnosti i presrećna je posle učinjenog dobrog dela.

 

Žena u znaku Raka ne voli da je porodica vidi nesrećenu, nesređenu ili zabrinutu. Veoma lako prenosi svoja osećanja na decu i supruga pa stoga treba da pazi kako se ponaša i kako je raspoložena tokom dana. Ne ume da zatraži nešto od drugih jer joj je neprijatno da moli za bilo kakvu uslugu. Pre će da trpi nego da traži nešto od nekoga.

 

Ona je dete Meseca. A kada to kažem, onda mislim na to da je Mesec vladar njenog znaka i da je ona veoma podložna uticaju ovog nebeskog tela. Žena Rak je preosetljiva na mesečeve mene, ali posebno je uznemirena i uplakana u vreme mladog Meseca, a nesanicu i teskobu oseća kada je pun Mesec.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2