UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU OVNA: UPORNI BORAC KOJI NIKADA NE ODUSTAJE

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU OVNA: UPORNI BORAC KOJI NIKADA NE ODUSTAJE

29 Maja, 2018 Off By nika

Ona je pripadnica vatrenog elementa i kardinalnog znaka Ovna. Njen znak je prvi u zodijačkom krugu pa otuda i nagon da uvek bude u prvim redovima kada se nešo dešava kako unutar njene porodice, familije tako i kod drugih ljudi koji su u nevolji.

 

Voli da uskače i pomaže tamo gde požar pravi problem. Ne razmišlja o posledicama, već hrabro ide glavom kroz zid i spasava što se spasiti da. Ima veoma jak libido. Temperamenta i eksplozivna.

 

Onaj koji kraj sebe ima ženu u znaku Ovna ne treba da se brine za svoju bezbednost 🙂 Žena Ovan pogledom dovodi stvari u red, ali nekada to nije dovoljno pa kada eruptira, taj vulkan peče sve što dotakne i pretvara u pepeo, te je zbog toga bolje biti dobar sa ženom u znaku Ovna nego joj se protiviti ili ne daj Bože stati na žulj.

 

Savetujem vam da je ne ujedate i ne izazivate na sukob, jer će sigurno da odnese pobedu. Nikada ne odustaje. Nije plačipička i veće je muško od mnogih koji su na rođenju dobili muda.

 

Žena Ovan ima problema sa viškom energije, pa joj savetujem da što više bude fizički aktivna, da redovno ima seksualne odnose ali i da pije dovoljno vode i da se često u toku dana tušira jer je voda element koji gasi njen vulkan i agresiju koju ume da ispoljava u svom nastupu.

 

Žena u znaku Ovna nikada ne vara, retko se desi da traži nešto sa strane,ali i to samo onda kada je zapostavljena i kada muž ne mari za njene potrebe.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2