UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU BLIZANACA: VEOMA OTVORENA, VRCKAVA I POZITIVNO OTKAČENA LIČNOST

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU BLIZANACA: VEOMA OTVORENA, VRCKAVA I POZITIVNO OTKAČENA LIČNOST

29 Maja, 2018 Off By nika

Blizanci su dvojni vazdušni znak pa kada se u istoimenom znaku rodi žensko biće eto vama dve u jednoj 🙂 Dve ćerke, dve sestre, dve supruge ama dve žive legende .

Žena Blizanac je izuzetno komunikativna, voli da se sastaje sa ljudima i ne podnosi sedenje u kući, ona mora da se kreće pa makar i neobavezno da šeta ali samo da je na svežem vazduhu i suncu jer to joj puni baterije i čini je opuštenom.

 

Ona voli da upoznaje nove ljude i ne stidi se da priđe onima koji su joj nepoznati niti joj je bilo šta neprijatno da zatraži ako joj treba informacija ili nešto vrednije ili materijalnije. Pretežno su vitke, lepe, zgodne i umeju da se dobro poslovno pozicioniraju, ali uvek imaju i neki dodatni plan kako da povećaju progres ili da osveže monotoni posao ili vezu u kojoj im je dosadno.

 

Žena Blizanac ne voli muškarce koji su mutavi, ćutljivi do te mere da iz njih mora da čupa reči kao da vadi duboko korenje iz zemlje 🙂 Čim primeti da je neko trut, diže sidro i beži glavom bez obzira 🙂 Uživa da putuje svetom i leti avionom. Nije joj problem da u toku dana promeni i po par destinacija jer voli dinamiku i zabavu.

 

Ovo je žena koja ume da radi sa papirima, detaljna je ali jo je mana što veoma brzo menja planove pa čak ponekad i mišljenja o nekome ili nečemu pa drugi stiču utisak da je dvolična. Ma ona je samo brzopleta pa zbog toga se nekima čini da ima dva lica. Nema dva lica, nego naivno poveruje da su svi dobri i bezazleni, a onda kad se uveri u suprotno promeni mišljenje kojim ostavlja utisak da je neozbiljna ili ljigava.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2