UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU BIKA: Gde god da se pojavi ostavlja pozitivan utisak

UPOZNAJTE ŽENU U ZNAKU BIKA: Gde god da se pojavi ostavlja pozitivan utisak

29 Maja, 2018 Off By nika

Ona je ličnost koja isijava pozitivnu energiju, gde god da se pojavi ostavlja pozitivan utisak i osmehom rešava sve zavrzlame koje joj život servira. Beskrajno je šarmantna, lepa, dobra, okrenuta braku i porodici kao i prijateljima bez kojih njen život ne bi imao smisla.

 

Žena Bik posvećena je sticanju materijalne sigurnosti pa ako nema novca u kući, postaje nervozna, prepuna strepnje i brige o tome kako da pregura do sledeće plate. Ali ne predaje se niti očekuje tuđu milost. Ekspresno pronalazi način da zaradi dodatne pare i tako porodicu obezbedi svim potrebnim namirnicama.

 

Veoma je posvećena kulinarstvu pa u njenom porodičnom gnezdu uvek ima nešto da se gricne, pogotovo da se zasladi. Ako volite dobre kolače, keksiće, grickalice ali i ostale đakonije, idite redovno kod žene u znaku Bika i to pogotovo vikendom kada se na meniju osim dobrog, domaćinskog i veoma kaloričnog ručka mora naći i neki dobar kolač. Na stolu uvek ima čokoladice, bombone, voće i obavezno vazu sa cvećem.

 

Vladar njenog znaka je planeta hedonizma, lepote, erotike, seksa, novca i ljubavi – Venera. Posvećena je životu koji voli da živi punim plućima i za nju ne postoje nepremostive prepreke. Ume da bude veoma tvrdoglava i nepopustljiva bez obzira što je često svesna da su drugi u pravu, ona tera po svome i to je nešto što je najviše blokira u životu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2