Udvaranje je nekada teško prepoznati: Evo na koje načine horoskopski znaci flertuju!

Udvaranje je nekada teško prepoznati: Evo na koje načine horoskopski znaci flertuju!

22 Maja, 2018 Off By nika

Jedna od najčešćih sumnji svake osobe, gde provejava nesigurnost jeste ta “da li se on/ona meni udvara?”. Flert je teško prepoznati, a neki horoskopski znaci su skloni da pri udvaranju budu toliko diskretni, da je zaista ova dilema potpuno osnovana. Sa druge strane, postoje i oni koji su veoma direktni, pa i to predstavlja jednu krajnost koja takođe nije dobra. Ovom analizom želimo da pokažemo koji su najčešći stilovi flerta kod svakog horoskopskog znaka.

 

Ovan

Ovan može da bude veoma direktan pri udvaranju, a to kako će se postaviti, u mnogome zavisi od zainteresovanosti. Od diskretnog udvaranja do direktnog nabacivanja sve je u opticaju. Ovan voli da se u startu postavlja zaštitnički, i da pruža neku vrstu pomoći i oslonca osobi kojoj želi da se dopadne.

 

Bik

Bikovi će se jako direktno udvarati kada im se neko jako dopadne. Oni vole da zavode kroz igre reči, da se izražavaju u prenosnom smislu i da na takav način stavljaju do znanja nekome da im se dopada. Kada nemaju priliku da komuniciraju sa nekom osobom, koriste igru zavođenja očima i jako prodoran pogled.

 

Blizanci

Blizancima je komunikacija jača strana i pri zavođenju koriste pre svega svoje komunikacione sposobnosti. Kada im se neko dopadne, osvajaju ga pričom, koja u globalu mora da donese razultate. Sposobni su da svoju priču prilagode i da zaista dođu do toga svojoj simpatiji ponude ono što želi da čuje.

 

Rak

Rakovi se najdiskretnije udvaraju od svih znakova. Oni će biti pritajeni, i nadati se da druga strana krene u ofanzivu. Zato je izuzetno bitno da posmatrate njihov pogled, jer se po pogledu zna da li su zainteresovani za neku osobu. Čak i kada krene komunikacija Rak flertuje izuzetno nespretno.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3