U ovom horoskopskom znaku se krije genije, ima izvanredno pamcenje i sposobnost da predvidi dogadjaje i situacije!

U ovom horoskopskom znaku se krije genije, ima izvanredno pamcenje i sposobnost da predvidi dogadjaje i situacije!

23 Septembra, 2017 Off By nika

Ovan

Pripadnici ovog znaka često vode buran život i zaokupljeni su mnogim stvarima što ih može zavesti da odlutaju i ne poslušaju svoj unutrašnji glas mudrosti. Imaju teškoće da razgraniče svoje emocije od želja i preporučljivo im je da ostvare kontakt sa samim sobom pomoću tehnika za relaksaciju. Parapsihološke sposobnosti Ovnova su vezane za glavu, deo tela kojim vlada Mars. Vole da tumače svoje snove i akcije. Zanima ih frenologija i tumačenje karaktera po crtama lica kao i metode koje daju brze rezultate kao što su kockice ili Ji Đing.

Bik

Parapsihološke sposobnosti Bikova se sporo ali temeljno razvijaju. Kao i ostali zemljani znakovi, parapsihološke osećaje dožive pomoću tela. Venera,vladalac Bika, ove ljude inspiriše muzikom i lepim rečima koje ih relaksiraju. Skloni su da predvide kakvo će vreme biti posmatrajući podsvesno izvesne znakove ili simbole, kao što je broj plodova na drvetu ili kasni dolazak određenog godišnjeg doba. Numerologija i tehnike koje se odnose na tumačenje pomoću kovanica, kockica ili novčanica, pripadaju Biku.

Blizanci

Po instinktu mogu da osete svaku novu struju ili modni trend skoro pre nego se i pojavi. Kao da imaju antene, ili nekakav unutrašnji radar, oni stalno istražuju svoju okolinu. Hiromantija, grafologija i istraživanje karaktera, spadaju u domen Blizanaca. S obzirom na spretne ruke i telepatsk sposobnosti, često se bave i gledanjem u karte, tarot i slično. Merkur kao planeta komunikacije im daje svetao i otvoren um ali pošto im se pažnja lako raspline i nije usredsređena moraju da paze da se mnogo ne rasplinu i time spreče svoje parapsihološke sposobnosti da dođu do punog izražaja.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4