U ovoj sedmici LAVOVIMA stiže LJUBAV na velika vrata,BIK prolazi kroz EMOTIVNI KRAH,OVNA očekuje LJUBAV za SVA VREMENA!

U ovoj sedmici LAVOVIMA stiže LJUBAV na velika vrata,BIK prolazi kroz EMOTIVNI KRAH,OVNA očekuje LJUBAV za SVA VREMENA!

29 Avgusta, 2017 Off By nika

Kakva je situacija na astrološkom polju tokom novo nedelje od 28. avgusta do 3. septembra, saznajte.

OVAN

Hrana

Iako će vam svi obroci sa mesom baš prijati, ne morate svoju ishranu baš bazirati samo na ovim namirnicama, pogotovo ako navalite na mesne prerađevine (industrijske, ne domaće). „Šarajte“ malo – ubacite više žitarica, mleka, mlečnih proizvoda, a voće – ne preskačite!

Ljubav

Venera je ušetala u vaše polje ljubavi – ovako vatrena i snažna, ovako moćna i divlja – pokrenuće neke divne nove emotivne priče kod slobodnih Ovnova. Neko će vas osvojiti svojim stavom, svojom harizmom, aurom vatrene energije koju širi oko sebe. Neko će učiniti da budete zadivljeni, zgromljeni, iz korena potreseni. Vreme je da se ljubavi rode, i to ne neke „obične“ – već one koje mogu trajati, već one koje mogu doneti pravo zadovoljstvo i stabilnost u vaš život. Kod zauzetih pripadnika ovog znaka – znatno bolja situacija nego u proteklom periodu. Vi i partner ste konačno na vrlo sličnim talasnim dužinama, a vaša veza ili zajednica je stabilnija nego ikada ranije. Nekih sitnih nesuglasica može biti oko vikenda, i to samo ako vi budete u jednom od svojih kritizerskih raspoloženja.

Posao

Vreme je da upotrebite svoj mozak. Imate fenomenalne ideje, imate svu kreativnost koja vam je potrebna, još samo ostaje da se pokrenete. Ne samo da ćete vi imati dobre planove, već će vam i okolnosti ići na ruku i moći ćete i da ih realizujete. Od ove sedmice, čak je i sreća na vašoj strani, pa je hvatajte dok možete. Nekih sitnijih problema vezanih za papire ili dogovore će biti i dalje, prosto – retrogradnost Merkura će vas još uvek vraćati korak unazad s vremena na vreme, ali to nije nešto što ne možete prevazići. Neke od vas očekuje i kratko, ali vrlo važno poslovno putovanje u drugom delu nedelje

Novac

Novca će biti više nego inače – jednostavno, pare će vas „hteti“, a vi ćete im tu ljubav bezuslovno uzvraćati. Problem je samo što su i vaši apetiti za trošenjem i dalje neumereni, pa će nekima od vas novac samo protrčati kroz ruke.

Zdravlje

Ako se bavite sportom ili ste rekreativac – budite nešto oprezniji, jer može doći do manjih povreda. Stariji Ovnovi će imati problema sa varenjem.

 

BIK

Hrana

Nije poenta u kvanitetu, već u kvalitetu kada je hrana u pitanju. Ovom devizom će se Bikovi voditi, trudeći se da u hrani maksimalno uživaju, da ona bude pravo zadovoljstvo i što se ukusa, ali i što se izgleda tiče.

Ljubav

Venera, vaša vladarka, u znaku je Lava, što će slobodnim Bikovima doneti jačanje samopouzdanja. Prošli ste kroz neke emotivne lomove u prethodnom periodu, i sada vam sledi oporavak. Shvatićete da se osećate sve bolje iz dana u dan, da neke stvari blede u vašim mislima, a primetićete i da ostavljate veliki utisak na one sa kojima dolazite u kontakt. Sve ovo će vam itekako prijati, i jedino što je potrebno da uradite jeste da se ne zatvorite u kuću, već da provodite što više vremena sa prijateljima ili u nekim zabavnim aktivnostima. Čak i kuća dolazi u obzir, ali jedino ako imate nameru da okupite neko društvance i napravite zabavu. Zauzeti pripadnici ovog znaka sa Venerom u polju doma i porodice, osećaju veću bliskost i povezanost sa partnerom, i trudiće se da svaki zajednički trenutak bude za pamćenje.

Posao

Ovo možda nije nedelja za neke velike promene i odluke kada je poslovni segment u pitanju, ali moguće je da vi više nećete želeti da čekate. Ja bih vam savetovala da se pokrenete više od sledeće sedmice, ali ako vas već hvata „neizdrž“ – onda navalite. U dogovorima i kontaktima sa poslovnim saradnicima može biti nekih napetih momenata, i jedino o čemu bi trebalo voditi računa jeste sujeta i tvrdoglavost. Isterivanje svoje volje sada nije na mestu, pa pokušajte da se uklopite sa onima sa kojima sarađujete. Neki od vas će konačno pokrenuti dogovore koji su već mesecima u nekom zastoju.

Novac

Iako u ovoj sedmici možete zaraditi, malo je verovatno da ćete nešto novca uspeti i da ostavite na stranu. Sve ono vezano za dom i porodicu, ali i za privatne poslove sada je kao bunar bez dna – troškovi su baš povećani.

Zdravlje

Potrebno vam je nešto više odmora i dobrog sna i bićete kao novi. Generalno gledano – dobra zdravstvena situacija.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4 5 6