U horoskopu ste Ovan: Saznajte šta podznak govori o vama!

U horoskopu ste Ovan: Saznajte šta podznak govori o vama!

23 Maja, 2018 Off By nika

 

Ovan u podznaku Ovan

Dupli Ovan je osoba velike energije, dosta “tvrdih” stavova, poprilično nepokolebljiva. Neustrašivost će sigurno biti deo njegove prirode. On je veoma ambiciozan, stvaralački zanos ga nikada ne napušta sa tendencijom da mu posao postane primarni deo života. U ljubavi zna šta želi, ali druga strana će naprosto morati da se njemu prilagođava zarad opstanka veze.

 

Ovan u podznaku Bik

Oni su osobe koje su dosta “tvrdoglave”. Ponekada će umeti da provociraju sve oko sebe i to bez imalo trunke giže savesti. Oni smatraju da su najpametniji. Uglavnom se radi o osobama koje su uspešne i koje sigurno mogu da postignu dobre poslovne pozicije i lepu zaradu. U ljubavi su jako posvećeni partneru, vole bez kompromisa, ali i retko prave kompromise i popuštaju.

 

Ovan u podznaku Blizanci

Oni su osobe koji imaju svoje snažno “ja” ali ta njihova predispizicija neće ugroziti druge. Naprosto, Blizanac u podznaku će biti dovoljno dobra prevaga da se ipak dogodi neka fleksibilnost. Oni dobro vladaju poslovnom scenom, a neretko su i talentovani za umetnost. U ljubavi su pravi lideri, i veoma su zaštitnički nastrojeni prema osobi u koju su zaljubljeni.

 

Ovan u podznaku Rak

Ovo je Ovan kod koga je uspelo da se potkrade malo emocije. Zato je ovo Ovan koji je najsažaljivije prirode od svih, inače jako nesažaljivih Ovnova. On uvek grabi ka svom uspehu, ali će voditi računa da svoj uspeh ne napravi preko neuspeha neke treće osobe. U ljubavi je veoma posvećen partneru, emotivan, a ume da bude nežan i da priređuje romantična iznenađenja.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3