Tvoje srce nije stvoreno za mrvice: Ne moli nikad za ljubav jer tad prestaješ da živiš!

Tvoje srce nije stvoreno za mrvice: Ne moli nikad za ljubav jer tad prestaješ da živiš!

9 Juna, 2018 Off By nika

Ne molite nikada za ljubav, oni koji je imaju daće vam je, ali oni koji je nemaju ne mogu vam je dati ni za sve na svetu.

Nemojte se prodavati se za nečiju naklonost. U svemu tome ne radi se da li zaslužujete ili ne zaslužujete nečiju ljubav, radi se o drugima i njihovoj priči, njihovim prioritetima i interesima.

 

Želite li izgubiti svoj mir ulazeći u jedan takav svet u kojem smešak, dobra reč, poljubac ili nešto drugo imaju cenu. Ne spuštajte se na taj nivo.

 

Kada počnete moliti za ljubav prestajete da živite.  Vaš život postaje jedna sporedna uloga u životima oko kojih se vrtite. Tada postajete svesni koliko je teško nositi svoja osećanja jer umesto da u njima uživate, da vas nose napred, oni postaju teg koji vas vuče u začarani krug. 

 

Počinjete da shvatate kako je ponekad potrebno staviti masku na lice da biste dobili ono što želite, pa makar to što želite bila samo ljubav.

 

Kada počnete moliti za ljubav otkrivate koliko postajete ranjivi, koliko svoje slabosti stavljate na raspolaganje drugima,

koliko postajete laka meta za one koji žele da tračaju i ogovaraju i kako sve to podnosite samo za jedan trenutak naklonosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2