Tvoje pravo lice: Vage su tipične žene – elegantne i sa manirima,žene Škorpije su fatalne,Lavice su žene sa najviše stila…

Tvoje pravo lice: Vage su tipične žene – elegantne i sa manirima,žene Škorpije su fatalne,Lavice su žene sa najviše stila…

13 Septembra, 2017 Off By nika

Kako pripadnice lepšeg pola mogu da se okarakterišu prema horoskopskom znaku – da li su nežne i suptilne, ili su možda amazonke i snažne žene.

OVAN

Žene u ovom znaku su snažne i neustrašive, baš poput drevnih ratnica amazonki, koje će mnogi uporediti sa muškarcima po njihovim karakteristikama i snazi. Njiima neće biti strano da se uhvate i muških poslova, pa se žene Ovnovi vrlo često oprobaju i u nekim tiptično muškim zanimanjima, poput inženjerskih poslova. Uporne su u svemu što naume i ne odustaju do kraja. Stil oblačenja im je udoban i ležeran, što nikako ne znači da nije ženstven – njihova ženstvenost isijava iz njihove snažne i karakterne ličnosti.

BIK

Žene Bikovi su prvo veliki hedonisti, koji vole da uživaju u svim blagodetima života – putovanjima, umetnosti, hrani, piću. Naklonjene su tradiciji i kući u smislu porodičnih vrednosti, koje su za njih jedna od glavnih ideja vodilja. Dame u ovom znaku su ženstvene, često sa naglašenim oblinama, istančanog ukusa za modu i za sve što je lepo.

BLIZANCI

Veliki ljubitelj mode, svih vrsta umetnosti, a naročito pozorišta, inteligentna, sa naglašenim smislom za humor, mladalačkog duha – žena Blizanac jednostavno osvaja sve oko sebe svojim šarmom. Ono što posebno krasi dame u ovom znaku zodijaka jeste lepa koža, koja često i u poznijim godinama ostaje mladalačkog izgleda.

RAK

Žene u znaku raka su suptilne, posvećene i emotivne supruge, požrtvovane majke sa izraženim majčinskim instinktom, uvek pune ljubavi i razumevanja za svakoga. Ako bi u jednoj reči treba da opišemo dame u ovom znaku, onda bi to bilo – majka sa velik slovom M, koja je stub porodice….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3