TRI HOROSKOPSKA ZNAKA kojima leto donosi TOPLE ZAGRLJAJE  i sudbinske SUSRETE!

TRI HOROSKOPSKA ZNAKA kojima leto donosi TOPLE ZAGRLJAJE i sudbinske SUSRETE!

3 Jula, 2018 Off By nika

Ovi znaci konačno ostavljaju loš period iza sebe. Sada ih čekaju topli zagrljaji, strasni poljupci i sudbinski susreti.

Bik

Kada je ljubav u pitanju, prethodni period nije bio baš idealan za Bikove. Oni koji su bili u vezi, suočavali su se sa stalnim kritikama partnera, koji je ocenjivao svaki njihov postupak. Sada tome konačno dolazi kraj, te će vaše raspoloženje biti mnogo bolje. U avgustu mesecu ćete biti mnogo emotivniji, to će vas pokrenuti da osmišljavate romantična iznenađenja, ali podstaći na duge i iskrene razgovore.

 

Tako ćete unaprediti vašu vezu ili dovesti do toga da pronađete novog partnera.Slobodne znake čeka flert, a zvezde savetuju da se opustite i prepustite osećanjima jer je period idealan za emotivnu romansu.

Rak

Rakovi će dugo pamtiti ovo leto  jer će biti obeležena zabavom i ljubavlju. U narednih nekoliko meseci ćete biti u velikom društvu, te vas očekuje novo poznanstvo koje se može izroditi u pravu ljubav. Savet je da se prepustite ljubavnoj euforiji i da slobodno iskažete šta želite.

 

Zauzeti znaci će konačno pronaći mir i stabilnost, a to će im pomoći da konačno odluče da li će ostati u vezi, ili je vreme da stave tačku i potraže novog partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2