TEST LIČNOSTI: Odaberite dragi kamen koji vas najviše privlači i saznajte šta govori o vama!

TEST LIČNOSTI: Odaberite dragi kamen koji vas najviše privlači i saznajte šta govori o vama!

7 Novembra, 2017 Off By nika

Svaki dragi kamen koji vas jako privlači ima određene osobine koje su u skladu s vašim karakterom. Pravilno izabrano drago kamenje može, ne samo donijeti sreću, nego i govori mnogo o vašem karakteru.

Odaberite jedan dragi kamen i saznajte šta govori o vama:

Kamen br.1

Vi ste dostojanstveni i ponosni. Vi ste mudri, velikodušni i harmonični. Smireni ste, ljubazni i uvek razmislite prije nego nešto kažete.Pomaganje drugima je glavni motiv za vas. Niste toliko motivisani novcem. Imate jaka uverenja. Promišljeni ste i strpljivi. Volite se družiti sa drugima i ne volite se raspravljati.Volite govoriti o svojoj porodici . Ne trpite licemerje. Ne volite buku, gužvu. Volite dugoročne odnose. Prijatelj ste za celi život. Dobar ste slušatelj i volite razgovor jedan na jedan. Pouzdani, verni svojoj reči. Od vas možemo naučiti važnost pomaganja drugima i ispunjavanja obećanja. Međutim, mogu vas iskoristiti. Budite malo selektivniji. Ponekad je u redu reći ne.

 

Kamen br.2

Vi ste strastveni , moćni i puni života. Nemirni ste i znate ponekad razbesneti ljude. Vi ste puni energije i ako se borite protiv nečega, druga strana bi mogla zažaliti. Volite uvek pobediti. Motivisani ste izazovima, ali ako ne možete pobediti, nećete igrati. Želite imati najbolje od svega. Volite biti jedinstveni i isticati se. Volite izazove, rizike i vrlo ste poduzetni. Često vam nedostaje sna i preskačete doručak, jer ste neverovatno produktivni i više učinite u jednom danu nego bilo ko drugi. Ponosni ste na svoja postignuća. Smanjite fokus djelovanja i dobit ćete puno bolje rezultate. Radite na svojim komunikacijskim veštinama i naučite biti osetljivi na tuđe osećaje.

 

..nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4