TEST KARAKTERA: PRSTEN KOJI IZABERETE NOSI VAŽNU PORUKU ZA VAS

TEST KARAKTERA: PRSTEN KOJI IZABERETE NOSI VAŽNU PORUKU ZA VAS

26 Februara, 2019 Off By nika

Jeste nekada razmišljali kakvi ste zapravo i kako vas drugi ljudi doživljavaju?Izaberite prsten koji vas najviše privlači i saznajte koju poruku nosi za vas.

 

Prsten 1. – Talentovana i odlučna

 

– Ti si jedna direktna, iskrena osoba, s jasnom orijentacijom ka uspehu. S velikom odlučnošću i entuzijazmom ideš putem koji te vodi ka ostvarenju svojih snova i ciljeva, i generalno ostvariš sve što naumiš. Tvoj glavni izazov je kontroliranje frustracije i bijes kada stvari ne ispadnu onako kako si očekivao.

 

Moraš razumeti da je život savršen i da su njegovi planovi uvijek bolji od tvojih. Umesto da gubiš energiju ljuteći se na ono što se dogodilo, bolje nastavi raditi s ljubavlju, posvećenosti i volji, verujući u svoj talenat.

 

Prsten 2. – Analitička i pronicljiva osoba

 

– Kao inteligentna i metodična osoba, takođe si i vrlo organizovana kada se radi o poslu, s velikim interesom za učenjem novih stvari svakog dana. Iako imaš dobre prijatelje i ljude koji te vole, ponekad bi bilo dobro da izdvojiš vreme samo za sebe, za svoje misli i ideje.

 

Tvoj glavni izazov jest da budeš tolerantniji i razumeš da kada govoriš jezikom ljubavi, kada vidiš očima saosećanja i kada slušaš ušima prihvaćanja, tvoja veza s ostalima će se primetno poboljšati i tvoji dani će biti mnogo mirniji i srećniji.

 

Prsten 3. – Entuzijast i kreativna osoba

 

– Aktivan si, kreativan i zabavan. Živiš život entuzijastično i uvek se trudiš videti dobru stranu. Takođe si ponekad vrlo impulsivan, pa dopuštaš da odluke donosiš emocijama, a ne razumom. Glavni izazov ti je da naučiš kontrolisati naglost i da bolje upravljaš svojim obavezama.

 

Moguće je da prihvataš mnoge obaveze, a zapravo bi trebao naučiti kako reći “ne”. To će u mnogome olakšati tvoj život i takođe ćeš biti ispunjenija osoba.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2