TEŠKO VAMA ako vam je svekrva u ovom horoskopskom znaku!

TEŠKO VAMA ako vam je svekrva u ovom horoskopskom znaku!

27 Juna, 2018 Off By nika

Naravno, ovaj tekst pre svega treba da vas nasmeje i zabavi, ali ne kaže se džabe da u svakoj šali ima i istine.

Ovan. Stalno je u pokretu i voli da komanduje. Kad se iskali na suprugu i deci, na red dolazite vi, i tu pomoći nema. Jedino što možete da uradite je da ne obraćate pažnju na njene primedbe ili, još bolje, ne dozvolite da njena bude zadnja. Ne podvijajte rep, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu.

 

Bik. Ona će svakodnevno oko vas plesti nevidljivu mrežu, iz koje se nećete lako iskobeljati. Guraće nos u sve. Savetovaće vas o hrani, oblačenju, novcu, a bogami i o seksu. Govoriće vam da voli sve što volite i vi, a onda će, iza vaših leđa, pričati kako nemate ukusa. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar.

 

Blizanci. Ova žena ima jezičinu kojom svakog može da „istera iz pameti“. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vam slabe tačke, a onda napada. Melje sto na sat, koristiti najslikovitije izraze i meša se u apsolutno svaki aspekt vašega života. Od nje nikada nećete dobiti savet kako se čisti i sprema, pere ili kuva. Nju kućni poslovi ne zanimaju, pa o tome ne želi da priča ni sa vama.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Stranice: 1 2 3 4