TEŠKO mu je ODOLETI, a još teže ZADRŽATI : LJUBAV sa ovim ZNAKOM je poput IGRANJA S’ VATROM!

TEŠKO mu je ODOLETI, a još teže ZADRŽATI : LJUBAV sa ovim ZNAKOM je poput IGRANJA S’ VATROM!

3 Septembra, 2017 Off By nika

Očaravajuće ga je gledati i toplina vas toliko privlači da želite da priđete jako blizu, ali ako niste pažljivi u koracima, možete se žestoko opeći.

On nas drži u pripravnosti i povećava našu izdržljivost. To je znak stalne kontradikcije, besa i strasti!

On je – Ovan! 

Ovan je pod vladavinom elementa vatre i planete Marsa i njihova priroda je strastvena, dominantna, a ponekad čak i zapovednička. Oni su uvek spremni za bitku, bilo da se radi o prijateljskom takmičenju u sportu, ostvarenju željene promocije ili želji njegovog srca.

Oni ne beže od izazova. U stvari, Ovan žudi za izazovima. Ukoliko mu je nešto teško da dostigne, to samo povećava njegovo interesovanje. Recite im “ne” i to je kao da dodajete ulje na vatru; ništa ga neće sprečiti u nameri da vas osvoji.

Problem je u tome što se brzo zaljubi i još brže odljubi. Oni će juriti za vama do kraja sveta, ali nakon što pokažete svoje interesovanje u istoj meri, počinju se ponašati slično kao dete u prodavnici slatkiša: zanima ga sve i jednostavno se ne može odlučiti za samo jedan komad.

Više nego bilo koji drugi znak, Ovan više pada na potencijal koji vidi u osobi, a ne na stvarnu osobu. Ako se dogodi da se Ovan zaljubi u vas i uspete da zadržite njegovo interesovanje, njegova ljubav je zaista bez premca i neobuzdana. Nije ga lako zadržati, to je kao da pokušavate prikovati oblak.

Poput dobrog vina, većina Ovnova imaju bolje odnose u zrelijoj dobi. To znači da iz mladosti često imaju veliku evidenciju davanja i primanja slomljenih srca.
Iako mnogi vole ukazati na neke sebične sklonosti Ovna, oni takođe imaju veliku toplinu. Oni imaju neverovatno toplo srce i imaju tendenciju da vide najbolje u drugima, čak i kada svi dokazi govore suprotno.

Kada se zaljube u nekoga i njihov partner uspe da zadrži stvari svežima i dovoljno zanimljivima, oni su žestoko odani partneri.

Kao i kod većine stvari u životu, postoji i tamna strana Ovna. To je posebno istinito kada je u pitanju njihovo ponašanje u ljubavi i odnosima. Ako tamna strana vodi svoj šou, postoji veliki potencijal za ljutnju pa čak i zlostavljanja. Oni će želeti da dominiraju, jer je njihova tamna priroda takođr vrlo kontrolorska.

Oni mogu pokušati da upravljaju svakim aspektom voljene osobe i pobesne kad ona ne želi da ssrađuje ili da se drži njegovog plana. Oni će imati vrlo malo kontrole nad svojim emocijama i imaju tendenciju za sobom da ostavljaju slomljena srca i potpunu destrukciju.

Tamna priroda Ovna može od odanosti napraviti veoma fluidnu definiciju. Oni mogu biti skloni prevarama, ali zbog njihovog povratka popraćenog lepim gestocima, i dalje će biti u mogućnosti da osvoje partnera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2